JugSport.net

sportski portal južne Srbije

SMILJA POŠTEN PRONALAZAČ

Lebane: Kao mala sredina svi se mi u principu znamo, ali neznamo ko je pošten ko nije ili ko je dobar a ko loš čovek. Primer Smilje Stojanović iz Lebana je gest za svaku pohvalu jer je pronalazač pošteni i kome drugom nego lično meni Vukašinu Stevanoviću- Vuletu vlasniku Sportskog portala Jugsport-net-Lebane

Ona je danas u apoteci „Beny“ po njenim rečima ušla da kupi jedan jek i pronašla moj notes u kome je bilo 5 čekova Komercijanle banke , 300 eura u apoenima po 100, i  25.000 dinara u apoenima po 5.000 dinara. Ali je pronalazak misteriozan jer ja danas  nisam ulazio u toj apoteci niti pa kupujem u njoj lekove isključivo sam kupac kod Žike, gde sam danas bio u dva navrata jutros I danas u podne  i po nekad i apoteku   kod benzinske pumpei kod Ristiće. Ko je tu ostavio notes ostaće tajna, i kako je tu dospeo, ni meni  nije jasno , ali važno je da se po meni zvršili srećno  kod poštenog pronalazača. Postoji mogućnost da je onaj koji je pronašo na drugom mestu tu izgubio moj notes………. Ili je podmetnio.

Telefon je zazvonio   oko 15 časova i u principu nepoznatim brojevima se slabo javljam, ali pošto je bio poziv uporan  ja sam se javio. Sa druge strane telefona čini mi se bila ćerka Smilje koja mi je pitala jel si ti Vukašin Stevanović. Ja sam potvrdno odgovorio i prestavio se ko sam i ona mi je saopštila da je pronađen notes  i šta sve ima u njemu a li da bi to preduzeo da odem u selo Štulac, pošto je Smilja bila kod ćerke. Ja sam dmah otišao sačekale su me na putu . Smilju sam dovezo do Lebane , preuzeo sam notes,naravno i sve šta je bilo u njemu ne hvali mi ništa. Zahvalio joj se na pronalasku uz jedan skroman polončić, ali uvek će biti uvažena ubuduće od mene, biće moj dužnik.

Hvala Smilji koji skoro svi mi znamo u Lebanu alinismo znali da je čsna i poštena, i tako treba svi da radimo jer tuđe nikad nemože da bude svoje.

JOŠ JEDNOM HVALA TI SMILJA TI SI MOJ ODSAD PRAVI PRIJATELJ.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print