JugSport.net

sportski portal južne Srbije

RAJČE NA ČELU MEDVEĐANA

Medveđa: Ne tako davno Uprava FK Jabalanica dala je kompletnu ostavku i klub je ostao na cedilo. Međutim lokalna samouprava nije sedela skrštenih ruku, po obećanju na poslednjoj Skupštini  da će krajem januara održati novu Izbornu skupštinu kluba  i izabrati novo rukovodsto se obistinilo i ona je održana u pozitivnoj atmosferi.

Ona je  održana  u sredu (26 januara)  na  kojoj su bili prisutni 30 ljudi iz čijih redova je i izabrano novo rukovodstvo kluba na kojoj su bili prisutni i predsednik opštine Nebojša Arsić podpredsednik Goran Ivanović i predsednik Sportskog saveza Branislav Manasijević, koji su upriličili rad  Skupštine kluba.

Dato je obećanje da će klub odmah odobiti FK Jablanici 4.000 000  da bi mogli 1 februara nesemtano da krenu sa pripremama  i razduže sve dugove koje je stvorila opravdano predhodna uprava kako bi klub  nesetano funkcionisaou jesenjoj polusezoni, ma da on nije veliki. Javili su se i privani sponzori koji zahvaljujući dobrim rezultatima kluba  su spremni da pomognu u finasiskom smislu, kako bi klub još bolje funkcionisao i da će klub pored dobrig igračkog kadra imati i dobar finansiski uslov za rad, pa po rečima pojedinih iz rukovodstva najavljuju juriš na proleće na sam vrh tabele , jer za prvoplasiranim Svetlosti iz Badnjevca  zaostaju samo tri boda i trenutno su drugoplasirani tim na tabeli  Zona jug.

Izabrano je i novo rukovodstvo kluba. Novi predsedik kluba je bivši Sportski direktor kluba Stefan Rajčević, Sportski direktor je Aleksandar Savić, obojica su i stubovi tima iz Medveđe. Dok su članovi Upravnog odbora Jakša Janković, Aleksandar Radović, Ivo Đurović, Vlada Miladinović,Miloš Šarac, Besim Sahiti

Izavran je u Upravni Odbor kluba čiji je predsednik Bojana Lakušić dok su članovi Dragan Milaković i Milan Rakić.

Klub su napustili tri  igrača  i pristupili su Slavko Rajičević ( Borac-Lazarevac), Danilo Jović ( GFK Dubočica), Andrija Dojčinović(Vlasina), dok prinova još uvek nema po rečima šefa stuke Srđana Kocića koji je svojim radom i autoritetom u prošlom prvenstvu klub doveo iz donjeg dela tabele u sam vrh zonskog stepena takmičenja koji kaže: Posebno mi je drago da mi je nova Uprava kluba ukazala ponovo poverenje.

Igrači koji su nas napusustili nadomesetićemo dovođenjem novih pojačanja , sa kojima ćemo na proleće jurišati na sam vrh tabele. Kao što ste rekli sa  pripremama ćemo početi 1 februara i odvijaće se na terenu u Medveđi, ma da se ne isključuje mogućnost odlaska na desetodnevnih priprema u Sijarinskoj banji , kako bismo što sprenije dočekali start prvenstva i juriš na sm vrh tabele bio je jasan jedan od „najvećih krivaca“ za ovako dobre rezultate ovog kluba u poslednje vreme.

V. STEVANOVIĆ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print