Нови шеф канцеларије ОЕБС-а у Бујановцу посетио Медвеђу

У кабинету председника општине Медвеђа, др Небојше Арсића данас је одржан састанак са одлазећим и новим шефом канцеларије ОЕБС-а у Бујановцу.

Досадашњи координатор ОЕБС-а у Бујановцу, Ђакомо Босисио, истакао је да ниво сарадње био на веома високом нивоу и да је у току његовог мандата имао добру сарадњу са представницима локалне самоуправе у Медвеђи.

Кирон Рид, новопостављени шеф канцеларије ОЕБС-а у Бујановцу је данас био у првој званичној посети Медвеђи. Иако није први пут у нашој општини, јако је задовољан међуљудским односима које владају у овој мултинационалној средини.

Председник општине Медвеђа, и његови сарадници упознали су господина Кирона са свим битнијим чињеницама везане за будућу сарадњу, почев од природних богатстава и потенцијала, водећих грана привреде у Медвеђи до демографске структуре.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net