JugSport.net

sportski portal južne Srbije

SPORTISTA BOJNIKA 2021 NIKOLA DENIĆ

Bojnik: U prelepoj hali sportova u Bojniku u delu predviđenom za dodelu nagrada danas ( petak) ovavljeno je proglašenje najboiljih sportsista sportskih radnika i sportskih kolektiva u Bojniku za 2021 godini.

Epitet najboljeg sportiste za 2021 godini potpuno zasluženo  je pripao NIkoli Deniću članu karate kluba „Pusta reka“ osvajača mnogih uglavnom zlatnih medalja na raznima karate takmičenjima u zemlji i inostranstvu

. Za najbolju sportiskinju u 2021 godini proglašena je mlada odbojkšica ŽOK Pusta reka Mila Petrović , koj aje svojim igrama i ako juniorka bila jedna od glavnih poluga u timu trenera Srđana Ivkovića.

Za najbolju mladu nadu oreol najboljeg  pripao je Strahinji Jovanoviću koji je član mlađe kategforijie fudbalskog kluba Pusta reka, koji je svojim radom i talentom već sada iskazan kao nosioc igre Puste reke u bliskoj budućnosti.

Saša Dajević proglašen je za najboiljeg sportskog stručnjaka opštine Bojnik, iz redova trenera profesora fizičkog vaspitanja  i kluture, i to za izuzetne rezultata u planinasrkom sportu za licenciranje i obuku preko sto planinara u protekloj godini.

Stonoteniserski klub Pusta reka iz Bojnika je najbolji sportski kolektiv za minulu godinu opštine Bojnik, koji su svojim odličnim igrama i rezultatima zaslužili ovo laskavao priznanje.

Ispred lokalne samuprave u Bojniku svim prisutnima obartio se Boban Petrović koji je pozdravio sve prisutne  i poželeo im mnogo boljih rezultata u 2022 godini.

Rekao je da su ove godine dosta uložili u infrasstrukturne objekte naročito u seoskim  Mesnim zajenicama i da će bužet opštine biti svake godine sve veći i veći. Seća se vremena kada je on bio samo 2 milona a sada je ča 19 miniona dinara izdvojeno za razvoj sporta u opštini Bojnik..

Zahvalnicama za promociju i unaprešđenje, kao i razvoj sporta  u opštini Bojnik za 2021 godinu urućene su zahvalnice i to:

  Zoranu Gopiću, Predragu Đorđeviću Nenadu Jovanoviću, Košarkaškom klubu Pusta reka, Draganu Stojanoviću, Draganu Milenkoviću, Slobodanu Tošiću,“ USH Bojnik“, Stojanu Videnoviću, Draganu Živkoviću i Srđanu Ivkoviću.

V. STEVANOVIĆ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print