JugSport.net

24. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Bojnik poprište mladih fustal talenata

Bojnik. Prelepa  hala sportova u Bojniku danas je bilo poprište rasnih talenanata u fustalu na kome su se pojavile ekipe iz Jablaničkog, Topličkog i Pirotskog okruga  i odigrano je čak 12 od 13 predviđenih utakmica. Nije odigrana poslednja utakmica uzrasa 2010 godište između FK Sloge(beli) iz Leskovca i GFK Dubočice , zbog probijanje termina koji je bio predviđen.

U  kategoriji dečaka uzrasta 2008 godište odigrane su pet utakmice , dok u kategoriji dečaka uzrasta 2010 godište odigrane ukuno sedam, od osam predviđenih. Lokani derbi dva Leskovačka tima Sloge  i OFK Šapiona uzrasa 2008 godište  pobedili su puleni trenera Milana Đorđevića sa 3:0, odnosno Šampioni.

U drugoj utakmci tog uzrasta Jedinstvo iz Bošnjaca je deklasiralo OFK Budućnost iz Žitorađe sa 5:1. Istim rezulatom FK Sloga je bila bolja  u duelu dva Leskovačaka tima od GFK Dubočice. Sve skorao same „petarde“ odog puta u duelu OFK Budućnosti iz Žitorađe i KMF Rajs iz Pirota gde su  Piročanci pobedili sa 5:0. Još jedna pobeda  Piroćanca u drugoj utakmici ovog puta sa 2:1 protiv FK Jedinstva iz Bošnjaca.

U kategoriji dečaka rođenih 2010 godine odigrano je sedam utakmica. FK Jedinstvo je bilo bolje od domaćina FK Puste reke rezultatom 5:0. U duelu OFK Šampiona i GFK Dubočice nije bilo golova, što je jedina utakmica bez  pogodaka. Dečaci iz Kuršumlije OFK Kosanica je bila bolja od OFK Šampion rezultatom 2:0.

Još jedna visoka pobeda ovog puta GFK Dubočice sa 6:1 protiv OFK Budućnosti iz Žitorađe. U jednoj možda naj kvaitetnijoj utakmci FK Sloga je bila bolja od OFK Kosanice minilalnim rezultaom 1:0. Leskovača FK Sloga(beli) su bili bolji rezulatom 4:2 protiv OFK Budućnosti iz Žitorađe. I još jedan utakmica bez pobednika ali sa dosta obrta i šest golova između FK Sloge(plavi) i GFK Dubočice, lokani derbi koji je na kraju završen rezulatom3:3.

Sve pohale domaćinu Sportskoj hali u Bojniku za odlično domaćinstvo ovog turnira koji se nastavlja sutra finalnim borbama u obe kategorije. Sve utakmice sudijo je sudija iz Bojnika Mile Petrović.

KOPLETNI REZULTATI PRVOG DANA

U KATEGORIJI  DEČAKA ROĐENIH 2028 god.

1.     OFK Šampion-  FK Sloga    3:0

2.     FK Jedinstvo(Bošnjace)- OFK Budućnost 5:1

3.     FK Sloga-  GFK Dubočica 5:1

4.     OFK Budućbnost- GFK Dubočica   1:6

5.     FK Jedinstvo – KMF Rajs (Pirot)    1:2

U KATEGORIJI DEČAKA ROĐENIH 2010 god.

1.FK Jedinstvo(B)- FK Pusta reka   5:0

2. OFK Šampion- GFK Dubočica  0:0

3. OFK Kosanica – OFK Šampion  2:0

4. OFK Budućnbost –GFK Dubočica 1:6

5.OFK Kosanica –FK Sloga(plavi)   0:1

6. OFK Budućnost –FK Sloga(beli)  2:4

7. FK Sloga(plavi)- GFK Dubočica 3:3.

8. Nije odigrana: FK Sloga(beli)-GFK Dubočica

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print