JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Paraćinski „zeleni“ ciljaju opstanak

Paraćin: Jedinsvo iz Paraćina član Srpske fudbalske lige istok pripreme za prolećni deo prvenstva počeo je 15 janunara pod dirigentskom palicom trenera Vladimira Pantelića  i njegovog prvog saradnika Slobodana Markovića koji rade dva puta dnevno sa ekipom kao bi što spremije dočekali prolećni deo prvenstva koje za njih kreće nedelju dana ranije zbog zaostale utakmice sa Budućnost u Popovcukoja je zakazana za  27 februar.Cilj kluba je opstanak u Srskoj fudbalskoj ligi-itok.

U zimskom prelaznom roku kod „zelene“ bilo je dosta odlaska i dolaska igrača, tako da će proleće pokazati dali je Jedinstvo jači li slabiji tim od jesenas.

U zimskom prelaznom roku klub su napustili ovi igrači: Nenad Simić, Borko Milenković(SFS Borac), Stefan Đurić(Morava 1918 (Ćuprija), Igopr Stojković i Sead Župić (Novi Pazar).

Redove Jedinstva pojačani su: Stefan Dajić(Vodijaza), Igor Kostadinović(OFK Sinđelić), Stefan Stanisavljević (Spartak-Subotica), Aleksandar Crnojarčanin (Marađrska), Marko StankoviĆ(UA-Emirati), Andrija Radovanović, Vukašin Tomić (Frska ostrva), Aleksa Vućić (Kopernikos-Železničar(Niš).

Cilj kluba je podmlađivanje tima a kroz pripremne utakmice pokazaće  se ko će od tih mladih fudbalera izboriti mesto u prvom timu. Strućni štab je zakazao utakmice  sa OFK Sinđeličem U praćinu, Slogom u Batočini, i OFK Brzim Brodom u Brzom Brodu. Jedina utakmica koja je dosad odigrana to je sa GFK Jagovinom u Jagodini koja je završena bez golova.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print