JugSport.net

sportski portal južne Srbije

BOJNIČANI PEVAJUĆI IZ LEBANA

ZONA JUG

 

RADAN – PUSTA REKA 0:2(0:2)

Lebane: Gledalaca 300. Sudija: Mihajlo Mihajlović ( Vranje) 5,5. Strelci: Danijel Stanišić u 13, Đenić u 31 min. Žuti kartoni: Živković, V. Stanković, Grozdanović, Stevanović( Radan), Danijel Stanišić, M. Jovanović, N. Petrović(Pusta reka:. Crveni karton(drugi žuti) Milošević u 30 min. Radan.

RADAN: Ivanović 6, Stoiljković 6, Stojković 5 ( Živković 5), Milošević -, Cvetković 6, V. Stanković 5,5,(Perić -), Grozdanović 6, (Jović-), M. Stanković 7, Kostić 7, Stevanović 5,5, Prokopović 5, ( Ilić-),

 

ĐUSTA REKA: Siniša Stanković -, Vidojević 8, M. Stojanović 8, Danijel Stanišić 7 , M. Jovanović 7 ( Azirović -), Danilo Stanišić 7 ( A. Ilić 7), Đenić 7,5, (Ljubenović-), Stojčić 7, N. Petrović 7,5, Stefan Stanković 7 ( V. Jović 7), L. Petrović 7.

Igrač utakmice: Predrag Vidojević

Minutom ćutanja pred početak utakmice odata je pošta skoro preminuloj doktorki kluba mladoj Aleksandri Jović.

Kada jedna ekipa i to na domaćem terenu za čitav tok utakmice ne uputi nijedan udrac u okvir gola, onda je neminovno da sledi poraz. Malo tome kumovao je i sudija Mihajlović iz Vrnja koji je u 30 minutu isključio najboljeg odbranbenog igrača dodelivši mu prestrogo drugi žuti karton.

Sve je pošlo n avodenicu gostiju iz Bojnika, koji su već u 13 minutu došli u voćstvo. Jednu loptu koja se činilo da će izaći požrtvovano je u igru vratio Miljan Stojanović na koju je natrčao kapiten Danijel Stanišić i silovitim udarcem u suprotnu stranu primorao na predaju golmana domaćih Ivanovića.

Samo što je u 30 minutu Mihajlović poslao u svlačionicu Mihalovića gosti su udvostručili prednost. Vidojević je idelno uposlio Đenića koji je izblizine poslao lotu u nebranjeni deo mreže. Sa prednošću od dva gola gostiju se otišlo na odmor

.

U drugom delu utakmice nije bilo golova. Gosti su prepustili sredinu terena domaćinu koji je napdao u talsima, ali nijednom nije ugrozio gol gostiju tako da je rezultat iz prvog del aostao ne promenjen. Gosti iz Bojnika su zasluženo osvojili ceo plen i pevajući otišli kući.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print