ТИМОЧАНИН УПАЛИО МОТОРЕ

Фудбалери Тимочанина данас су започели припреме за наставак првенствене трке у Српској лиги Исток. На прозивци је било двадесет два играча. За који дан екипи ће се придружити оправдано одсутни Милош Славковић иЛука Маринковић, а први новајлија у табору плавих  је Лука Петровић из нишког Синђелића. Редове Књажевачког српсколигаша су у паузи напустили Немања Којић, Данијел Златковић и Андреја Стаменковић. Према најави спортског директора Аљоше Симића планира се ангажовање још једног играча вероватно на позицији штопера.

Играче су испред управног одбора  поздравили председник клуба Милош Стојановић и подпредседник Нинко Михајловић. О плану и програму зимских припрема играче је упознао шеф стручног штаба Никола Вељковић. У плану су неколико пријатељских утакмица а прва у низу биће утакмица са Бором у Књажевцу а потом са Хајдук Вељком у

Неготину.

„Комплетне припреме одрадићемо у Књажевцу јер имамо идеалне услове за добар и успешан рад. Одиграћемо и неколико контролних утакмица како би смо спремни дочекали пролећну сезону и сачували високи пласман у лиги. Припреме започињемо мерењима, тестирањем и лекарским прегледима играча.“ каже шеф стручног штаба Вељковић

.

У клубу су задовољни постигнутим резултатима у јесењем делу првенства. Четврта позиција на табели је изнад очекивања па ће омогућити да се у наставку првенства пружи шанса и неким младим играчима из омладинског погона.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net