JugSport.net

sportski portal južne Srbije

KOŠARKAŠI RADANA NIŽU POBEDE

Druga regionalna muška Košarkaška liga-istok

RADAN- PUSTA REKA 93:54( 48:24)

Leskovac: Sportsko poslovni centar „Dubočica“. Gledalaca 100. Sudiski par: Đ. Danilović(Leskovac), A. Jović ( Surdulica). Rezultat po četvrtinama: 30:11, 18:13, 36:9, 9:21.

KK RADAN: N. Veličković 3, D. Stojanović 22, S. Božić, D. Ivković 19, M. Bogdanović, D. Jović6, P. Mitić , N. Zdravković 12, A. Ilić 16, N. Denić 12, M. Ilić 3

 

KK PUSTA REKA: J. Jović 3 N. Lalić 18, L. Milovanović 3, D. Kostić, D. Veličković 4, L. Marković 6, V. Filipović 10, M. Radenković4, L. Mihajlović 3, V. Stanković3, M. Petrović.

Igrač utakmice: D. Stojanović (Radan)

Lebančani nižu pobede, i to  sa visokom razlikom. Ovog puta poraženi su gosti iz Bojnika inače njihovi domaćini kada Radan igra kao domaćin.

Tri runde  su pripale domaćinu, dok jedna poslednja gostima iz Bojnika, jer su se domaći opustili i dozvolili  da ih Bojničani nadmaše sa 9:21, ali je i to bilo premalo za goste da pretrpe visoki poraz Bojničani.

 

Najbolji pojedinac na utakmici ovog puta bio je D. Stojanović sa 22 poena, ma da su rame uz rame bili D. Ivković sa 19A. Ilić sa 16, Denić sa 12 koševa.

Kod goste iz Bojnika jedina svetla tačka bi se moglo reći da je bio N. Lalić sa 18  i donegde V. Filipović sa 10 postignuta poena

U sledećeme 11 kolu možda i pada odluka o pobedniku pošto Radan gostuje glavnom pratiocu za prvo mesto ekipi KK BIN iz Zaječara. Treb aočekivati još jednu dobru igru LEbančana upravo baš kad najviše treb ai da se i iz Zajećara vrate uzdignutih ruku u šta netreba sumnjati.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print