JugSport.net

20. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Zonaš iz Medveđe izabrao novo rukovodstvo

MARKO I STELE NA ČELU KLUBA

Medveđa: Kako bi što spremnije dočekali prolećni deo prvenstva i borbu za očuvanje statusa zonaša, FK Jablanica iz Medveđe, posle iznenadne ostavke prvog čoveka kluba Ljubiše Jankovića, izabrali su kompletno novo rukovodstvo. Za prredsednika je imenovn fudbaler Marko Ivanović, dok će mu prvi saradnik, kao sporski direktor kluba biti njegov kapiten i klupski drug Stefan Rajičević.

Na Varednoj Izbornoj Skupštini koja je sazvana na predlog lokalne samouparve u Medveđi na čijem je čelu predsednik dr.Neboja Arsić, inače jedini finansijer kluba, najpre je usvojena ostavka bivšeg predsednika Ljubiše Jankovića, koji je već pre nekoliko dana podneo neopozivu ostavku na toj funkciji.Pošto je na predlog sada već člana upravnog odbora Saše Tasića predložen Marko Ivanović izabran je jednoglasno. Ostali članovi Upravnog odbora su : Saša Tasić, Besim Sahiti, Miloš Šarac, Dejan Simić, Dragan Janković, Aleksandar Radović. Nadzorni odbor ostao je u istom sazivu od predhodnog rukovodstva. Njega sačinjavaju Miljan Jović, Ratko Durković, Goran Aćimović. Za novog šefa stručnog štaba, po svoj prilici biće imenovan Boban Đorđević, kome će se poverenje ukazati na prvom Upravnom odboru, već narednog dana, kako bi se krenulo što pre sa pripremama za prolećni deo prvenstva. Pripreme će početi početkom februara, a pre toga novo rukovodstvo će odmah morati da krene u potrazi za nova pojačanja. Redove zonaša iz Medveđe su napsutili Savić, Krivošija, Stošić i Zaimi, tako uz ionako siromašan igrački kadar pojačanje će biti neophodna da bi se spasili od ispadanja.

Uzeo sam „ vruć krompir u ruke“ kaže na početku novoimenovani predsednik Ivanović svestan težine posla kojeg se prihavtio. Mlad sam čovek pa smatram da ću moći da postignem na obe starne. Dali će to biti teže na terenu ili van njega ostaje mi da se uverim vrlo brzo. Momke sve poznajem , to su moji klupski drugovi, verujem da ću imati od njih podršku. Kao i lokalne samouprave, na čelu sa predsednikom dr. Nebojša Arsić. Primarni cilj nam je ostanak u Zona – jug, pa da nisam imao poverenje I veru u tome, sigurno se nebih prihavtio ovako odgovorne funkcije, koja iziskuje mnogo rada I zalaganja, pogotovu kad je klub na samom dnu tabele bio je jasan novi predsednik Medveđana Marko Ivanović.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print