Konferencije klubova FS RIS-a

Niš:  S obzirom da se start prvenstva  u svim ligama pod irigencijom Fudbalskog Saveza Reriona Itsočne Srbije  bliži. Prvenstvo počinje 17/18 avgusta 2019 god. i običajene Konferenscije klubova  će se održati na početku samog meseca avgusta.

Start je u Knjaževcu u četvrtak 01.avgusta u restoranu „Mali predah“ gde će se održati Konresencija klubova Srpske fudbalske lige-istok. Domaćin je novajlija  FK Timočanin iz Knjaževca. Već 02 .avgusta održaće se prva Konferencije  u Zonskom stepenu takmičenja. To je Zona- zapad koja će svoju Konferenciju održati u Ribarskoj banji sa početkom u 17 časova. Zona-jug će Konferenciju svoju održati u Leskovcu   06 avgusta u zgradi Jablaničkog upravnog odbora. Početak je zakazan u 17 časova.

Samo dva časa kasnije znači u 19  časova i Zona-centar će u Doljevcu u Sali Skupštine opštine- Doljevac održati Konferenciju klubova . Poslednja Konferencija je u Zona-istok koja će se održati 07. Avgusta sa početkom u 17 časova u Beloj Palanci.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net