JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Cilj Lapljana opstanak

Laplje selo: Već nedelju dana fudbaleri Polet 1980 iz Lapljeg sela kod Prištine pod dirigentskom palicom trenera Novaka Živića marljivo se pripremaju za start u Zona-jug iz koje su ispali u predprošlom prvenstvu. Ekspresni povratak  je cilj svih u klubu da se ne dogodi kao što je bilo prvi put, već će sve učiniti da i naredno prvenstvu u ovom rangu budu na spisku klubova  Zone-jug.

Svoje utakmice i ovog puta će igrati kao domaćini na stadionu OFK Kosanice u Kuršumliji, gde su i prvi put bili domaćini.Tako da će  tu biti uslovni domaćini klubovima sa kojim će se nadmetati  za bodove.

Šef struke Novak Živić kaže  : Drago nam je što smo ponovo u istom rangu. Naravno da smo pokazali svoj kavalitet u našem prvenstvu ovde na Kosovo i Metohiji i sa prvom smo se ponovo vratili u ovom rangu. Klubovi su uglavnom isti, sa malim promenama. Jedino su nam nepoznanice predstavnici Topličkog okruga, dok klubovi iz Jablaničkog I Pčinjskog okruga jedino je nepoznanica Čekmin I Bobište takođe novajlije  u Zona- jug.  Dolazimo da se nadigravamo  sa svim  klubopima u fer I korektnoj igri. Želimo da sa svim protivnicima sklapamo pre svega dobre odnose. Nek na svakoj utakmci pobedi ko bude bolji.

Istog je mišljenja I  Dušan Dragović  ćovek oko koga  se sve vrti u ovom uzornom fudbalskom koletivu iz Lapljeg sela koji dodaje: Počeli smo sa treninzima nešto kasnije nego što treba. Morali smo da pre toga složimo neke kockice, pre svega oko finansije kluba. Jer mi smo na svakoj utakmci  gosti , bilo igrali u Kuršumliji  kao domaćini ili na gostovanju. Potrudićemo se da se ljubiteljima fudbala  na jugu Srbije kao predstavnici Kosova  I Metohije prestavimo  u što boljem izdanju. Da pokažemo da se I ovde  kod nas igra dobar fudbal bio je jasan Dragović.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print