JugSport.net

13. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Dvojica povratnika u tabor Žitorađana

Ristić i Milanović ponovo na ‘’ Barištu ’’

ŽITORAĐA – Zimski prelazni rok uveliko ulazi u svoj finiš, a uprava FK Žitorađa ovih poslednjih dana prelaznog roka aktivno radi na jačanju igračkog kadra. Prva pojačanja koja će nositi dresove Žitorađe su dvojica iskusnih igrača: Igor Ristić i Ivan Milanović.

Ristić, 43-godišnji doskorašnji kapiten Car Konstantina posle 15 dugih sezona u dresu ekipe sa Bubnja je odlučio da promeni sredinu i ponovo se vrati u Žitorađu čije je boje branio na početku karijere. A pored Žitorađe igrao je i u Jastrebcu kao i u Obiliću iz Beograda, iz koga je 2003. došao u Car Konstantin.

Sa njim u paketu dolazi i njegov nekadašnji saigrač iz Car Konstantina,  31-godišnji čuvar mreže Ivan Milanović. Milanović dolazi iz redova Budućnosti iz Popovca, a u karijeri je pored Carića igrao i za Timok iz Zaječara, Sinđelić i Žitorađe u čije se redove ponovo vraća, baš kao i Ristić.

Kako nam je potvrđeno iz kluba, uveliko se radi na dovođenju još 5-6 novih imena i u pitanju su sve iskusni igrači sa bogatim fudbalskim iskustvom.

– Igor Ristić dolazi da svojim iskustvom pomogne mladim igračima u borbi za opstanak, kao i Ivan Milanović, reč je o dvojici iskusnih igrača koji znaju kako se igra fudbal, i koji će sigurno biti pojačanja. – rekao nam je kratko Srđan Krstić iz Fk Žitorađa.

Žitorađa u nastavak sezone ulazi neuporedivo jača nego u prethodnoj, u grčevitoj borbi za opstanak koja im predstoji u narednim mečevima.

N. Tonić

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print