JugSport.net

sportski portal južne Srbije

FINALE: ELEVEN- SRĐAN ILIĆ

Bojnik: Predposlednjeg dana turnira u Bojniku pod nazivom “Letnja liga u malom fudbalu” odigrane su polufinalne utakmice u kategoriji seniora , finale u kategoriji pionira kao i za treće mesto , kao i utakmica super veterana.

Tribine terena za male sportove bile su ispunjene do poslednjeg mesta, i ljubitelji futsala uživali su u dobrim utakmicama, naročito u kategoriji seniora. Najpre je odigrana utakimica za treće mesto između Torte i kolači Nacika i Stuble u kojoj su Torte i kolači Nacika bili bolji i pobedili sa tri gola razlike,

U finalnoj utakmici Pionira sastali su se Lavovi i Kosančić u kojoj su Lavovi podelili “petardu”ekipi Kosančića. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Veljko Davidović, najbolji golman je Lazar Stojanović i najbolji golgeter je Pavle Mihajlović.

Naj atraktivnija utakmica čitavog završnog turnira počev od prvo veče četvrtfinala bila je između super veterana Maradone i Šašave družine u kojoj su ekipa Maradone bili bolji za jedan pogodak.

I ono što je bilo naj intresantnij eto su dve polufinalne utakmice seniora u koji sus e u prvoj sastali Jaško i Miško-Plavce i ekipa Srđan Ilić . U neizvesnoj utakmici do kraja rezultat je bio pobeda ekipe Srđana Ilića sa jednim gomom razlike i tako j ebio poznat prvi finalista turnira.

U drugoj utakmici između Eleven-Bojnik i Fer Plej -Donje Brijanje očekivalo se neizvesna borba kao i u prvom polufinalsnom paru. Međutim Eleven je bio superioran i sa šest golova razlike se plasirao u finale gde brani titulu prvaka od prošle godine.Tako ćemo pobednik aturnira tražiti u duel između dve ekipe iz Bojnika Elevena i ekipe Srđana Ilića, dok će poraženi igrati za treće meseto.

 

REZULTATI ZA NEDELJU 13 .08. 2023 god

 

PIONIRI ZA III MESTO:

Torte i kolači Nacika- Stubla 3:0

 

PIONIRI ZA I MESTO

Lavovi – Kosančić 5:0

 

SUPER VETERANI

Maradone- Šašava družina 2:1

 

POPUFINALE SENIORA:

Jaško i Miško-Plavce- Srđan Ilić 2:3

Eleven-Bojnik- Fer Plej – Donje Brijanje 6:0

 

Finalne utakmice su na programu večeras (Ponedeljak 14.09. 2023)

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print