JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Batulovčani za korak ispred svih

Batulovce: Prvenstvo u Međuopštinkskoj fubdalskoj ligi je završeno prvak je Mladost iz Batulovca koji je sa istim brojem bodova  46  koliko ima i Veliko Trnjane, ali je međusobni sureti presudili ko će u viši rang. Batulovčani su pobedili u Velikom Trnanju (0:1)  dok je u Batulovcu suret završen nerešeno bez pobednika 3:3

Na 20 odigranih utakmicau čitavom prvenstvu  skor Mladosti je 14 pobeda  , 4 nerešenih sureta i samo 2 poraza uz inopozantnu gol raliku 57 datih i 28 primljenih golova, znači pozitivna gol razlika 29 pogodaka i titula prvaka Međuopštinske lige.

U prolećnom delu prvenstva na 10 odigranih utakmica zabelžili su 8 pobeda i pretrpeli  2 poraza uz gol razliku  26 datih i samo 11 primljenih golova, tako da su najuspešniji tim u prolećnom delu prvenstva.

Na svom terenu u Batulovcu odigrali su 5 utakakmica i zabeležili isto toliko pobeda uz gol razliku 17 datih i samo 5 primljena gola, sa 15 osvojenih bodova takođe su najupešniji tim na svom terenu.

Na gostovanju su takođe odigrali 5 utakmica ko gosti i skor je 3 pobede i 2 poraza uz gol razliku 9 datih i 8 primljenih golova zauzeli  su po uspešnosti drugu poziciju na tabeli gostujućih timova ovog proleća.

Boje kluba branili susledeći igrači: Sasa Stanković(golman), Nikola Stojanović, Nikola Tasić, Aleksandar Živković, Miloš Mitić,  Stefan Nikolić, Stefan Anđelković, Jovan Aleksić, Đorđe Stojanović, Marko Milutinović, Stefan Jaković, Milan Ranđelović, Nikola Stoiljković, Milan Jović, Milan Mitić, Veljko Jović, Saša Pešić, Nikola Milosavljević, Milan Radojičić, Mihajlo Janković, Gradimir Đokić, Aleksandar Milošević, Filip Mitrovi.

Treber kluba Miodrag Todorović ima je uvek na raspolaganju dovoljan broj igrača, tako da su šansu dobijali oni koji su bili najspremniji, a u klubu je vladala disciplina , radilo se dobro i rezultat nije izostao, sve zasluge igračima i treneru, kao i sekretaru kluba Branislavu Pešiću i mladom i anbicioznom predsedniku kluba Stefanu Nikoiliću koji kaže: Sezona je bila izuzeno teška i naporna vodili smo grčevitu borbu za prvaka sa glavnim konurentom za titulu ekipom Fk Veliko Trnjane ali smo uspeli da stignemo prvi na cilj.

Tako smo uspeli zajedničkim radom svih u klubu da ostvarimo zacrtani cilj, plasmanom u Jablaničkoj okružnoj ligi. Posle velikog usepha na redu je da se sklapa mozajk za nešto više. Cilj nam je da ko novajlije u ligi da se plasiramo tu do petog meseta, ako nam se ukaže i prilika za bolji plasman nećemo je lako propustiti. Po onome što radimo u klubu i kako funkcionišemo u radu možda smo po tome na nivou zonskog stepena takmičenja. Jer imamo dobru infrastrukturu, dobar teren,  raspolažemo sa mlađih selekcija zaslužujemo  i viši i rang nego ovaj što smo se sad plasirali.Takođe nemogu da proustim a da se zahvalim na kraju i našem doživtnom, odnosno počasnom predsedniku kluba Živojinu Todoroviću, koja je uvek tu uz nas i svojim savetima kao iskusan sportski radnik nam daje veliku podršku u našem radu kluba rekao je na kraju  Stefan Nikolić.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili