TRAJAL ŽELI EKSPRESNI POVRATAK U PRVU LIGU

Kruševac: Pripreme počele još 3 jula na svom stadionu u Kruševcu, gde sus e prozivci odazvali 18 fudbalera . Stručni štab je promenjen umeseto dosadašnjeg šefa struke angažovan je Ivica Momčilović , umesto trenera golmana Nemanje Ratajca angažovan je sada Filip Anđelković. Pomoćni trener je Bojan Marjanović,  sporazumno je raskinuta saradnja sa klubom,sa glavnim trenerom Milanom Nikolićem.

Prvi deo priprema odrađen je u Kruševcu i odigrana je jedna prijateljska utakmica sa Đerdapom iz Kladova (3:2) koju su “gumari” rešili u svoju korist.

Sada za neki dan 20 jula ekspedicija FK Tryala se seli na bazične pripreme u njihovu staru bazu Pehčevo(Makedonija) gde će biti odrađen drugi deo priprema za jesenji deo prvenstva među Srpskoligaše gde se želi ekspresni povratak u Prvu ligu Srbije. Zakazane su utakmice sa Detonitom, FK Kožufom, Đevđelijom, i FK Osogovom.

IZ kluba su otišli Radoslav Aleksić, Stefan Golubović, Filip Krstić, Igor Spasić, Bojan Mijailović, Aleksa Jordanov, Uroš Vesić, Dušan Punuševac, Njeguš Janjušević, Mitar Radivojević.

Igor Petrović i Predrag Pavlović su završili svoju fudbalksu karijeru ali su ostali u klubu da rade kao treneri Omladinaca FK Trayala.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net