JugSport.net

sportski portal južne Srbije

TIMOČANIN POČEO PRIPREME

Fudbaleri Timočanina su od ponedeljka počeli pripreme za predstojeću sezonu na srpskoligaškom Istoku. Nakon prozivke koju je obavio šef stručnog štaba Nikola Veljković i sastanka igrača sa Upravom kluba održan je i prvi trening.

Prema najavi u potrazi za novom fudbalskom sredinom su Luka Petrović i Lazar Maljković, dok je mladom golmanu Bogdanu Jovanoviću istekao ugovor o pozajmici. U staro jato vratio se Veljko Bogdanović, fudbaler koji je ponikao u Timočaninu a koji je zbog školovanja fudbalsku karijeru par godina gradio u beogradskim klubovima.

„Nastavićemo sa politikom kluba iz prve polovine godine. Oslanjaćemo se na naše mlade igrače pa će tako već u ovoj sezoni dobiti šansu neki novi klinci. Nećemo juriti za pojačanjima po svaku cenu. Što se tiče igrača sa strane u koliko igrači koji su u potrazi za novim sredinama odu iz kluba na njihovim mestima ćemo angažovati neke nove ali i to će biti mladi i perspektivni igrači. Da ozbiljno želimo da radimo sa mladim igračima govori i to da smo za rad sa omladinskom selekcijom angažovali Vukašina Tomića, do skora izuzetnog igrača profesionalca, a od nedavno i trenera sa stečenom UEFA B licencom“, kaže predsednik kluba Miloš Stojanović.

Vukašin Tomić je nakon bogate fudbalske karijere započete u Temniću, potom nastavljene u Napredku, Jagodini, Spartaku iz Subotice, Mladosti iz Lučana, Krajove, Fljamurtarija, Taraza i Atirala u Kazakstanu i Vikingora, rešio da se oproba i u trenerskim vodama.

„Rado sam prihvatio poziv mog prijatelja Miloša Stojanovića, predsednika kluba, da svoju trenersku karijeru počnem da brusim ovde u Knjaževcu. Smatram da je ovo prava sredina u kojoj se mogu ostvariti kao trener. Radiću sa omladinskom selekcijom za koju sam čuo sve najbolje. Nadam se da ću biti uspešan isto toliko kloliko i moj predhodnik. Osim toga pomagaću i u radu seniorske ekipe i tako ću još više napredovati,“ kaže Vukašin Tomić.

Nakon prve faze priprema u kojoj će igrači raditi na podizanju fizičke sp

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print