ТИМОЧАНИН – КЊАЗ 10 : 2 (4 : 2)

Стадион: Градски, Гледаоца: 50, Судија: Милош Јоцић (Књажевац) Стрелци: Стојадиновић у 3 и 14, Милојковић у 5, Живић у 15, Ћирић у 48 и 71, Богдановић у 51, Јовановић у 66, Божић у 80 и 87 мин. за Тимочанин, а Ђорђевић у 26 и Милијић у 32 мин. за Књаз.

 

ТИМОЧАНИН: Накић, Милојковић, Ср. Ранђеловић, Алија, С. Стојановић, Ђорђевић, Живић, Петровић, Илић, Стојадиновић, И. Стојановић. Играли су још: Дисић, Богдановић, Ст. Ранђеловић, Коцић, Ристић, Ћирић, Божић, И. Јовановић, Вучковић, Виденовић, Младеновић.

КЊАЗ: Дисић, Миленковић, Жикић, Михајловић, Ристић, Миладиновић, Николић, Милијић, Цибрић, Ђорђевић, А. Миленковић, Играли су још: Накић и Петров.

 

У првој провери пред почетак јесењег дела првенства, Тимочанин је био убедљив и до врха је напунио мрежу локалног зонаша. Књаз је на мегдан изашао након једног тренинга уз то и са недовољним бројем играча у ротацији па је убедљив пораз био неминован.

У првом делу домаћи играчи су били супериорни рано дошли до велике предности али су погодцима Ђорђевића и Милијића гости отишли на полувремену са прихватљивим резултатом.

У другом полувремену је дошла до изражаја физичка спремност играча Тимочанина и немоћ фудбалера Књаза па је крајњи резултат и одраз свега оног што се дешавало на терену.

Следећу утакмицу Тимочанин игра наредног викенда са Радничким из Пирота у Књажевцу. Могућа је у току недеље и утакмица са Лужницом али се термин одигравања још договара.

 

Аца Стојановић

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net