JugSport.net

sportski portal južne Srbije

TIMOČANIN – KNJAZ 10 : 2 (4 : 2)

Stadion: Gradski, Gledaoca: 50, Sudija: Miloš Jocić (Knjaževac) Strelci: Stojadinović u 3 i 14, Milojković u 5, Živić u 15, Ćirić u 48 i 71, Bogdanović u 51, Jovanović u 66, Božić u 80 i 87 min. za Timočanin, a Đorđević u 26 i Milijić u 32 min. za Knjaz.

 

TIMOČANIN: Nakić, Milojković, Sr. Ranđelović, Alija, S. Stojanović, Đorđević, Živić, Petrović, Ilić, Stojadinović, I. Stojanović. Igrali su još: Disić, Bogdanović, St. Ranđelović, Kocić, Ristić, Ćirić, Božić, I. Jovanović, Vučković, Videnović, Mladenović.

KNJAZ: Disić, Milenković, Žikić, Mihajlović, Ristić, Miladinović, Nikolić, Milijić, Cibrić, Đorđević, A. Milenković, Igrali su još: Nakić i Petrov.

 

U prvoj proveri pred početak jesenjeg dela prvenstva, Timočanin je bio ubedljiv i do vrha je napunio mrežu lokalnog zonaša. Knjaz je na megdan izašao nakon jednog treninga uz to i sa nedovoljnim brojem igrača u rotaciji pa je ubedljiv poraz bio neminovan.

U prvom delu domaći igrači su bili superiorni rano došli do velike prednosti ali su pogodcima Đorđevića i Milijića gosti otišli na poluvremenu sa prihvatljivim rezultatom.

U drugom poluvremenu je došla do izražaja fizička spremnost igrača Timočanina i nemoć fudbalera Knjaza pa je krajnji rezultat i odraz svega onog što se dešavalo na terenu.

Sledeću utakmicu Timočanin igra narednog vikenda sa Radničkim iz Pirota u Knjaževcu. Moguća je u toku nedelje i utakmica sa Lužnicom ali se termin odigravanja još dogovara.

 

Aca Stojanović

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili