JugSport.net

sportski portal južne Srbije

PEĆARANIN OBAVIO PROZIVKU

Prokuplje: Na stadionu kraj Toplice u sredu(19.01) je obavljena prozivka OFK Topličanina iz Prokuplja člana Srpske lige istok. Prozivku je izvršio šef struke Bojan Pećaranin u saradnji sa svojim pomoćnikom Vladimirom Paunovićema. U prisustvo predsednika kluba Nikole Stevanića, generalnog sekretara Baletića i legende ovog kluba Zvonimira Vidakovića.

Sve prisutne pozdravio je najpre predsednik kluba Nikola Stevanić koji je rekao: Pre svega da svima vama čestitam predstojeću Novu godinu, da vam poželim mnogo sreće i zdravlja i da na terenu u prolećnom delu prvenstva beležite još bolje rezultate nego jesenas. Mi ćemo iz uprave kluba sve učiniti da vam stvorimo optimalne uslove za rad. Novajlijama bih poželeo dobrodošlicu u našoj sredini, starosedeocima da i na proleće nastave sa dobrim igrama i tako ostavrimo svoj zajednički cilj sačuvamo status Srpskoligaša što je zadatak svih nas u klubu.Poželeo bih da vam pripreme proteknu u najboljem redu da nema povređenih i da svi zdravi dočetake poćetak prolećnog dela prvenstva bio je jasan Stevanić.

 

Trener Bojan Pećaranin sa svojim počoćnikom Paunovićem izvršio je prozivku na kojoj su se odazvali sledeći fudbaleri: Golmani Bratislav Novaaković, Andrija Ilić, Nemanja Drobnjak i igrači:Miljan Kitić, Boško Ilić, Luka Puanović, Dušan Stojković, Miloš Đenić, Nemanja Kitić, Ivan Kaličanin, Veljko Stanković, Nikola Stojić, Miljan Jovanović,Luka Dragićević, Dušan Stanković, Dušan Marković, Pavle Lazrević, Momir Savić, i novajlije Aleksandar Stamenković, Miloš Denić, Nemanja Božović i Igor Kostadinović.Klub su napustiliJovan Jovanović, Mihajlo Mitić, Djordje Colić, Nikola Stamneković i Stefan Stojković.

O prvom treningu za prolećni deo prvenstva Pećaranin kaže: Danas (sreda) smo izvršili prozivku ja i moj kolega Vladimir Paunović, svi smo između ostalog poželeli igračima uspešene pripreme, i još uspešniju prolećnu sezonu nego jesenas kada smo osvojili ukupno 19 bodova.Najbitnije od svega je da odradimo kvalitetne pripreme, da budemo svi zdravi i spremni uđemo u drugi deo prvenstva.Radićemo na stadionu i pomoćnom terenu kraj Toplice,i tok priprema će se sastojati iz tri faze.

U prvoj ćemo raditi na sticanju psihofizičke izdržljivosti, taj takoreći najteži deo priprema u drugoj rad sa loptom i u trećoj odigravanje kontrolnih utakmica kako bi smo imali u uvid koliko smo spremni za proleće. Ugovorili smo odigravanje utakmice sa Radničkim iz Pirota, Slogom iz Leskovca, Meševom i Žitorađom, a možda će biti i još neka.

Ambicije su da kvalitetno odradimo pripreme i da od samog početka drugog dela prvenstva krenemo sa dobrim rezultatima i još boljim igrama, i tako obezbedimo opstanak među Srpskoligaše , što je i osnonvni cilj svih u klubu.Prvenstvo će biti neizvesno do kraja, zato je mnogo bitno da od samog početka krenemo maksimalno dobro i odmah počnemo da beležimo odlične rezultate jasno je i samouvereno poručio šef struke Bojan Pećaranin.Tako da će na stadionu kraj Toplice uvek biti kao u košnici.

V. STEVANOVIĆ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print