JugSport.net

20. april 2024.
sportski portal južne Srbije

MORAVA (VP)- SLOGA(DE) 5:2 (1.2)

PRIJATELJSKA FUDBALSKA UTAKMICA

 

Velika Plana: Gledalaca 100. Sudija: Ljubica Stepić 8 Velika Plana), Strelci: Marjanović u 15,70, Đokić u 50, Veselinović u55, Milosavljević u 80 zaMoravu, Ilić u 30, Todosijević u 40 za Slogu.

 

MORAVA: Trifunović, Vulić , Vučković, Golubović, Pavlović, Jančić, Veselinović, Stanišić, Obradović, Popović. Igrali su još: Antić, Jocić, Prvulović, Đokić, Maksimović, Milosavljević, Stojanović, Nađenović, Šarković.

SLOGA: Dragutinović, Miletić, Ljubisavljević, Zdravković, Miladinović, Milošević, Andrejić. Todosijević, Jevemović, Ilić, Živković. Igrali su još: Videnović, Tasić, Stefanović. .

Prvi u voćstvo došili su domaćini već u 15 minutu strelac je bio Mladi Marjanović, da bi potom gosti brzo izjednačili iz slobodnog udaca kojeg je izveo Ilić u 30 minutu igre. Da bi usledio potpuni preokret u korist gostiju u 40 minutu pogotkom Todosijevića i sa tim rezultatom se otišlo na zasluženi odmor.Sparina  je bila najveća prepreka igračima.

 

U drugom delu i jedna i druga ekipa su u igru uvele mlade igrače pa je bilo više golova postignuto je još četiri pogotka i to sve domaći napdači . Strelci su bili Đokić, Marjanović, Veselinović i Milosavljević za konačnih 5:2 u korist domaćina u utakmici u kojoj je rezultat bio u drugom planu , već su šefovi struka i jednog i drugog tima isprobali sve rapoložive snage i mogu biti zadovoljni prikazanom igrom svojih ljubimaca.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili