JugSport.net

sportski portal južne Srbije

GORNJOSTOPANJČANI ŽELE I DALJE MEĐU ZONAŠE

Gornje Stopnaje: Na putu Leskovac-Bojnik odmah preko reke Jablanice susreće vas fudbalska sredina po imenu Gornje Stopnaje. Oni su ovogodišnji pobednici Kup takmičenja Jablaničkog okruga , i gaje ambicije da što dalje prođu. Prva prepreka je već 2 avgusta  2023 god.ekipa OFK Kosanice iz Kuršumilije na   terenu u Gornjem Stopanju ,u17,30 h.a pobednik tog susreta igraće sa  Pčinjom,6 avgusta 2023 god.u Gornjem Stopanju ili Kuršumliji, dok Radnički iz Pirota čeka pobednika susreta Svrljig- Car Konstantin. Zatim   sledi početak prvenstva gde su im  ambicije jasne opstanak u Zoni jug i pored toga što će u narednom prvenstvu brojati samo 12 klubova, i biće reorganizacije posle završetka  ovogodišnjeg prvenstva 2023/24 god., tako da će mnogi klubovi napustiti status Zonaša.

Da bi se što bolje pripremili pod dirigentskom palicom trenera Dejana Jocića radise tri puta nedeljno na njihovom prelepom terenu koga bi poželeli i mnogi klubovi većeg ranga takmičenja. Pripremama se odazvalo oko dvadesetak fudbalera i svi podjednako konurišu za ssatav prvog tima.

O toku priprema “alfa i omega” ovog kluba predsednik , kapiten i trostgruki golgeter Zone -jug Stefan Stefanović specijalno za naš portal se uvek rado odaziva i ovog puta dodao je rečima: Pripreme su počele 11 jula i treniramo tri puta nedeljno . Radi se pakleno uprkos vrućini koju svi podnosimo sa lakoćom i proliveno je more znoja.

Već smo odigrali jednu prijateljsku utakmicu sa Moravcem iz Pečenjevca(4;3) a u planu smo još tri da odigramo, sa Jedinstvom iz Bošnjaca, Radanom iz Lebana i Čekminom, dok će nam utakmica sa OFK Kosanicom u Kup takmičenju kod nas biti generalna proba pred početak prvenstva u koje ulazimo sa ciljem da i pored reorganizacije sačuvamo status Zonaša. Klub nije niko napustio , jedino je pojačanje povratnik u naše redove Ivan Trajković , a u planu smo da dovedemo još tri igrača koji će pojačati konurenciju u timu. Jer kkao želimo da uspešno startujemo u prvenstvu , tako želimo da i u Kup takmičenju dospemo do završnice u Jagodini.

Mi mu u ime naj čitanijeg sportskog portala na jugoistoku Srbije želimo da im se ostavre sve želje i da na stranicama JUGSPORT.NET uvek objavljujemo dobre veseti o ovom uzornom fudbalskom kolektivu.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print