JugSport.net

sportski portal južne Srbije

BLEDO IZDANJE LEBANČANA

ZONA JUG

RADAN-ALAKINCE 1:1 (1:0)

Lebane: Gledalaca 50. Sudija: Milan Kostić (Lebane) 8. Strelci: Svetković u 37 za Radan, Vukašin Ilić u 89 za Alakince. Žuti kartoni: Đoršević ( Alakince).

RADAN: Mirdzićž 6, Stoiljković 6,5, A. Ilić 6,5, Milan Stanković 6,5, Milošević 6,5, Krtsić 6, ( Živković-), Dodić 6, Cvetković 7, Miloš Stanković 6, Kostić 6,5, M. Ilić 6 ( Nastić-).

ALAKINCE: Filipović 7, Vasilković 6,5, Stojanović 6,5, Milenković 7, Radoičić 6 ( Stanimirović 6), Đorđević 6, Micić 6,5 ( Dobrić -), V. Ilić 8, Savić 7, Petrović 5,5, Pešić- ( Stojković 6,5.

Igrač utakmice: V. Ilić

Još jedno bledo izdanje Radana na svom terenu u Lebanu. Ovog puta nisu uspeli da svladaju možda jednu od najsapših ekipa u ovom rangu takmičenja.  Početak je pripao Radanu koji j edva puta pogađao okvir gola ali lopta nij ehtela u mrežu.

Domaći su prvi došli u voćstvo u 37 minutu igre pogotkom Marka Cvetkovića koji se odlučio na udarac sa nekih 25 metara i pota je završila u sam donji levi ugao nemoćnog Filipovića. I tog  trenutka se ččinilo da će biti još golova u mreži gostiju, ali do kraja samo suse ređale prilike za prilikom dok pogodaka nije bilo.

Zato su gosti svoju terensku prevlast u polsednjoj četvrtini meča krunisali lepim pogotkom najboljeg pojedinca na utakmici Vukašina Ilića , koji je izvaredno šutirao sa distance i Mirdzić je samo pogledom loptu ispratio u mrežu koja je završila u sam donji levi ugao.Znači oba pogotka n aistom mestu.

Tako slađa polovina pripala je gostima iz Alakinca koji su ne znanjem već borbenošću i htenjem došli do dragocenog boda u borbi za opstanak, dok kad je reč o  Radanu , treba se neko zapitati zašto pruža ovako slabe fudbalske partije naročito na svom terenu u Lebanu.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print