JugSport.net

sportski portal južne Srbije

FS RIS OBELODANIO LIGE ZA 2020/21 god.

Niš. U Nišu je danas u zavtorenoj sednici za sredstva javnog informisnja održana   Skupštna izborna na kojoj su verifikovani madati klubova koji će se u kom rangu takmičiti  u narednoj 20120 /21 god.. Srpska liga –istok brojaće čak 20 klubova, gde je došlo do ispadanja samo Temić 1926 iz Varvarina i Jedinstva iz Bošnjaca, Novi članovi su kao prvaci svih četri zona Pčinja iz Trgovišta kao prvak Zona-jug, Mladost iz Medoševca kao prvak Zona -centar, Radničlki iz Sviljanca kao prvak Zona –zapad i Kablovi iz Zaječara kao prvak Zona –istok. Odlukom FS RIS novi Srpskoligaši su  još Morava iz Vladičinog Hana ( Zona jug), Župa iz Aleksabdrovca (Zon a-zapad), Jedinstvo iz Praćina (Zona zapad), Timok 1929 iz Zaječara.

Tako da Srpska liga istok ima ovakav izgled za  Takmičarsku 2020 / 2021godinu: Jedinsvo ( Paračin), Car Konstantin iz Niša, Morava iz Vldičinog Hana, Dunav iz Prahova, Trstenik PPT iz Trstenika, Moravac –Orion iz Mrštana, Župa iz Aleksandrovca, Radan iz Lebana, Timok 1929 iz Zaječar, Timočanin iz Knjaževca, Radnički iz Sviljanca, Vlasina iz Vlasotinca, Kablovi iz Zaječara,SFS Borac iz Paraćina, Pčinja iz Trgovišta, OFK Topličanin iz Prokuplja, Mladost iz Medoševca, OFK Sinđelić iz Niša, Rembas iz Resavice i Budućnost iz Popovca.

 

ZONA ISTOK

Po odluci FS RIS-a Zona-centar imaće 16 klubova. Novi članovi su Polom , Knjaz, i Senjak uz starosedeoce: Hajduk Veljka iz Negodina, Tanska Rajića iz Pirota, Balkanskog iz Dimitrovgrada, Đerdapa iz Kladova, Jedinstvo iz Pirota, Bor 1929 iz Bora, Rajko Mitić iz Bele Palanke, Bodoremont iz Kladova, BSK iz Bogovine, Lužnice iz Babušnice, Majdanpeka, Slatine i OFK 019 iz Zaječara.

 

ZONA CENTAR

I Zona Jug kao iostale zone brojaće 16 klubova. Novi članovi su Ročina, Delijski vis, uz starosedeoce tu još: Naša Krila 1936 iz Belotinca, OFK Brzi  Brod, Morava iz Žitkovca, Moravica iz Subotinca, Pukovac, Bukovik iz Ražnja,Malošište, Napredak 1929 iz Aleksinca, Rudar, Orljane,Vrtište, Jedinstvo iz Gonjeg Matejevca, Zemljoradnik iz Balajnca, OFK Niš .

 

ZONA JUG

U Zona jug novjlije su Jedinstvo iz Bošnjaca, Alakice, Jedinstvo iz Grdelice,Moravac i Pejkovac. Tu su starosedeoci još: Vranjska banja, Nebeski Anđeli, Jedinstvo uz Gornjeg Stopanja, Čekmin,Pusta reka iz Bojnika, Sloga iz Leskovca, OFK Kosanica iz Kuršumije, Budućnost iz Orašja, Žitorađa, Jablanica iz Medveđe, Svetlost iz Badnjevca.

 

ZONA ZAPAD

Četvrta Zona u sastavu FS RIS-a je Zona zapad ima novajlije u Kopaonik iz Brusa,Moravac (KR), Temnić 1929 iz Varvarina, uz starosedeoce čine je:Morava 1918 iz Ćuprije, Meševo, Levač iz Rekovca, Sloga iz Majdevo, Jedinstvo 1936 iz Kruševca, Jastrebac iz Veliki Šiljegovac, Sloga iz Despotovac, Kušiljevo, Bošnjane, Blgotin, Jedinstvo, Lugomir, Juhor iz Obraž.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print