Oštra osuda poverenika SNS iz Bojnika

Небојша  Ненадовић, Председник Општине Бојник и Повереник ОО СНС-а у Бојнику, оштро је осудио насиље на протестима у Београду и другим градовима.

 

„Као Председник Општине Бојник и  Повереник ОО СнС у овом месту осетио сам потребу да се обратим у име нормалне и пристојне Србије и најоштрије осудим дивљање хулигана, организованих од стране криминалних група којима смета снажна, стабилна и модерна Србија….“.

Такође се запитао како се мирним грађанским протестом може назвати напад на полицију, упад у државне институције и коме одговара дестабилизација државе осим неколицини опозиционих лидера који на овај начин желе да преузму власт.

 

Ненадовић, најоштрије, осуђује дводневно дивљање и рушење Београда али и наглашава да је жалосно што се на неким снимцима, међу хулиганима,  виде и поједини становници Бојника и то одборници опозиције, у будућем саставу СО Бојник.  Бојник је мала средина и грађани се, међусобно, добро познају, знају ко је какав и то су показали на локалним изборима, када је СНС освојио више од 70% гласова. То је порука нормалне и пристојне Србије свима који желе да дестабилизују Србију, без обзира да ли се ради о криминогеним структурама, жељним власти, по сваку цену, или можда страном фактору, истиче Ненадовић.  Сасвим је извесно да се не ради о спонтаним, мирним протестима, већ о организованим насилним демонстрацијама, које имају за циљ слабљење преговарачке позиције Председника Србије, Александра Вучића, пред преговоре у Паризу.

 

 

Небојша Ненадовић поручује, „Србија никад није била јача, сигурнија у свој пут и стабилнија, што су грађани потврдили својим гласовима и на изборима.“

 

 

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net