JugSport.net

19. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Oštra osuda poverenika SNS iz Bojnika

Nebojša  Nenadović, Predsednik Opštine Bojnik i Poverenik OO SNS-a u Bojniku, oštro je osudio nasilje na protestima u Beogradu i drugim gradovima.

 

„Kao Predsednik Opštine Bojnik i  Poverenik OO SnS u ovom mestu osetio sam potrebu da se obratim u ime normalne i pristojne Srbije i najoštrije osudim divljanje huligana, organizovanih od strane kriminalnih grupa kojima smeta snažna, stabilna i moderna Srbija….“.

Takođe se zapitao kako se mirnim građanskim protestom može nazvati napad na policiju, upad u državne institucije i kome odgovara destabilizacija države osim nekolicini opozicionih lidera koji na ovaj način žele da preuzmu vlast.

 

Nenadović, najoštrije, osuđuje dvodnevno divljanje i rušenje Beograda ali i naglašava da je žalosno što se na nekim snimcima, među huliganima,  vide i pojedini stanovnici Bojnika i to odbornici opozicije, u budućem sastavu SO Bojnik.  Bojnik je mala sredina i građani se, međusobno, dobro poznaju, znaju ko je kakav i to su pokazali na lokalnim izborima, kada je SNS osvojio više od 70% glasova. To je poruka normalne i pristojne Srbije svima koji žele da destabilizuju Srbiju, bez obzira da li se radi o kriminogenim strukturama, željnim vlasti, po svaku cenu, ili možda stranom faktoru, ističe Nenadović.  Sasvim je izvesno da se ne radi o spontanim, mirnim protestima, već o organizovanim nasilnim demonstracijama, koje imaju za cilj slabljenje pregovaračke pozicije Predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, pred pregovore u Parizu.

 

 

Nebojša Nenadović poručuje, „Srbija nikad nije bila jača, sigurnija u svoj put i stabilnija, što su građani potvrdili svojim glasovima i na izborima.“

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print