JugSport.net

sportski portal južne Srbije

TRSTENIČANI U NASTAVKU DO POBEDE

ZONA ZAPAD

 

TRSTENIK PPT- SLOGA (D) 3:1 ( 1:1)

Trstenik: Gledalaca 150. Sudija: Slobodan Mitrović ( Vitina) 8. Strelci: Grujić u 7 i 72, Vasić u 47(KU) za Trstenik PPT, Dragutinović u 38 za Slogu . Žuti kartoni: Milanković ( Sloga)

 

TRSTZENIK PPT: Tatić 7, Stojaković 7, Aksentijević 7, Batoćanin 7, Ružić 7, N. Miljković 7, Vasić 7, Đ. Đorđević 7, (A Miljković -), M. Krstić 8, Grujić 8 ( Marisavljević-), Đonić 7, ( Smiljković 7).

 

SLOGA (D): L. Dragutinović 6, Milanović 6,5, Zdravković 6, Miladinović 6, Milenović 6 ( Miletić-), Andrejić 7 ( Radosavljević-), Vujčić 6, S. Dragutinović 6, Živković 6 ( Todosijević 6 ), Milošević 6, Nikodijević 6.

 

Igrač utakmice: Grujić

Trsteničani su tek u nastavku slomili otpor gostiju iz Despotovaca. U prvom delu utakmice bilo je egal viđeno je po jedan pogodak na obe starne. Domaći su preko dvostukog strelca i najboljeg pojedinca na utakmici već u 7 minutu poveli sa 1:0. U samom finišu prvog dela igre gosti su u 38 minutu preko S. Dragićevića poravnali rezultat i sa tim se i otišlo na odmor. U drugom delu utakmice domaći su rešili pitanje pobednika sa još dva pogotka. Već u samom početku drugog dela domaći po drugi put dolaze u voćstvo iz opravdano dosuđenog kazneog udarca kojeg je izveo Vasić. Konačnih 3:1 usledili su u 72 minutu ponovo je na sceni Grujić koji se po drugi put upisuje u strelce ujedno i postavlja konačan rezultat na utakmici u korist domaćina.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print