ŠTOFARI UBEDLJIVI PROTIV CARIĆE

SRPSKA LIGA ISTOK

 

JEDINSTVO(P)- CAR KONSTANTIN 4:1 (1:1)

Paraćin: Gledalaca 200. Sudija: Nenad Đorđević ( Bor) 7. Strelci: Petrović u 21, Milenović u 48, Šalja u 70 i 71 minutu za Jedinstvo, a Petrović u 28 za Car Konstantin.

 

JEDINSTVO (P): Ćuruvija 7, Tadić 7, Krkić 7, Kojić 7, M. Radovanović 6,5, S. Marković 6 ( Šalja 8), Nastasijević 7 ( Sokolović-), M. Jovanović 7, Petrović 6,5 ( Todorović -), Stanković 6 (Milutinović 6,5)

 

CAR KONSTANTIN: Perić 6, Pavlović 6, Krivokapić 6, Filipović 6, Lazić 6, U. Dušanić 6,5, (Lilić 6), Petrović 7 ( Velinov 6), Todorović 6, Nikolić 6, Mitić 6, Živić 6.

Igrač utakmice: Šalja

 

U prvom delu gosti iz Niša donegde su bili ravnopravni protivnici čak su i prvi deo sureta završili egal rezultatom. Domaći su sredinom prvog dela igre u 21 minutu došli po prvi put u voćstvo pogotkom Petroviaćada bi samo sedam mnita kasnije gosti preko prezimenjaka prvog gola za domaće pEtrovića poravnali rezultat, što je jedino što su “fenjeraši” iz Niša uspeli da ostavre za čitav tok u takmice.

U drugom delu domaćin j ebio apsolutno bolji i rezultatski to potvrdio sa još tri pogotka u mreži Perića. Samo što je počelo drugo poluvreme domaći su preko Milenovića u 48 minutu po drugi put došli u voćstvo. Potom je na sceni stupio rezervisata Šalja i sa dva pogotka za dva minuta povisio rezultat na tri pogotka prednosti i ujedno poneo epitet igrača utakmice sa dva postignuta pogotka za kratko vreme.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net