JugSport.net

sportski portal južne Srbije

PETARDA ŽITORAĐANA

ZONA JUG

PLANTAŽA – ŽITORAĐA 0:5 (0:0)

Donje Stopanje: Gledalaca 100. Sudija: Aleksandar Mladenović ( Bujanovac) Strelci: Dinić u 48,78,  Arsenijević u 55, Predrag Stojanović u 66, Kitanović u 88 min. Žuti kartoni: Arsenijević,. J. Lučić, Petković (Žitorađa).

PLANTAŽA: Cakić 6, Ž. Dimitrijević 6,5 ( Mitić-), Ilić 6, Krstić 5,5, Tošić 6, Kostić 6, Prokopović 6,5 (Dimitrijević 6),  Petrović 6, Mitić 6, Ilić 6, Cvetanov 6 (Trajković -).

ŽITORAĐA: Babić -, Kitanović 7,5, Mladenović 7,5, Petković 7 ( Filipović 7), S. Lučić 7,5, V. Stojanović 7, P. Stojanović 7, S. Dinić 8, Mitić 7,5,  (Ranđelović  -)Lučić 7, Aresnijević 7,5,

Igrač utakmice: Sava Dinić

Serija dobrih igara i pobeda Žitorađana se nastavlja, i kako prvenstvo odmiče , sve su bliži tituli prvaka. Tako bi bilo lepo da uz nov stadion Žitorađi podare Srpskoligaša. Prema igri naročito u drugom poluvremenu kada su izrešetali mrežu domaćeg golmana Dragana Cakića u to netreba sumnjati, da se želje neće ostavriti.

U prvom delu igre nije bilo golova, domaćin je odolevao i imao nekoliko poluprilika za postizanje gola, ali su su mreže mirovale, jer golova nije bilo.

U drugom delu pravara raspodija napadača Žitorađe koju je već u u 48 minutu započeo najbolji pojedinac na utakmici Sava Dinić , pošto je po prvi put primorao Cakića na kapitulaciju. Prednost gostiju udvostručena je u 55 minutu a delo je Arsenijevića . Golovi se ređaju kao na filmskoj traci i već u 66 minutu treći pogodak za goste iz Žitorađe a delo je Predraga Stojanovića

. U 78 minutu ponovo na sceni stupa svojim drugim golom a za ekipu Žitorađe četvrti za svoj tim najbolji pojedinac S. Dinič,  i već tada se videla prava katastrofa domaćina. Ona je overena petim pogotkom u samom finišu tačnije u 88 minutu a strelac je Kitanović , koji je ujedno i postavio konačan rezultat na utakmici  izvanrednom igrom  čitavog tima u drugom delu igre. Tako je i dalje Žitorađa zadržana liderska pozicija na tabeli Zona jug.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print