JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Do bodova u nadoknadi vremena

Lebane: Gledalaca 500. Sudija: Mitar Klikovac(Niš) 7. Strelac Dodić u 90+3 min. Žuti kartoni: Cakić, Milan Stanković, Milošević ( Radan),Rajković ( SFS Borac).

RADAN: M. Mitić 6, Cakić 6, Cvetković 6,5, Milan Stanković 7, Mirković 6 ( Petrović-), Milošević 7, Slavković 6, M. Stojanović 6 ( I. Mitić-), Dodić 7, Miloš Stanković 7, Stojanović 6 ( Kostić 7 ).

SFS BORAC: Ostojić 6, Tadić 6, Gajić 6,5, Milenković 6, Mikić 7, Veljković 7, Pavlović 6 ( Antonijević 6), Petrović 6, Jovanović 5 ( Nastasijević 6), Rajković 6, Vujićić 5,5 ( Krtsić -).

Igrač utakmice: Dodić

Mnogo prilika i pred jednim i pred drugim golom, ipak mreže su mirovale sve do nadoknadu vremena, kada je Radan postigao pogodak preko mladog Dodića i tako sebi doneo zlata vredne bodove u borbi za opstanak među Srpskoligaše.

Već u 12 minutu prva prilika na utakmici za domaće. U prilici je bio Slavković, idelano upošljen od Miloša Stankovića, ali je sa nekoliko metara zamalo zaksnio da ubaci loptu u mrežu golmana Ostojića. Još jedna kolosalna prilika za domaće u 29 minutu, ovog puta Miloš Stanković je izbliza šutirao preko gola.

U drugom poluvremenu potpuno druga slika na terenu, gosti su ti koji stvaraju priliku za priliku za prilikom, ali im s eto na kraju itekako osvetilo porazom. Već u 49 minutu u idelnoj prilici je bio Veljković ali je šansa otišla u nepovrat. Samo tri minuta kasnije još bolja prilika za pogodak ukazala se Rajkoviću, pošto je bio odlično upošljen od Antonijevića. U 67 minutu posle korenara sa leve starene zamalo je zakasnio Tadić da sa nekoliko metara ubaci loptu u mrežu domaćih. Poslednja i najbolja prilika kada Antonijević posle kornera pogađa levu stativu gola domaćih, sa samo nekoliko metara.

U poslednjim minutima utakmice pala je odluka o pobedniku. Kako to biva propuštene prilike skupo su koštale goste iz Paraćina na kraju. Rezervista Kostić je idelano na desnoj strani pronašao mladog Dodića, koji je krenuo nekoliko koraka i preciznim udarcem u suprotni ugao savladao Ostojića i svom timu doneo zlata vredne bodove u borbi za opstanak.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print