JugSport.net

16. april 2024.
sportski portal južne Srbije

„Orlići očerupani“ u Bošnjacu

Bošnjace: Gledalaca 300. Sudija: Stefan Miletić (Soko banja) 7. Strelci: Đorđević u 23, Mitrović u 65 mi. Za Jedinstvo, Danijel Stamennković u 23 za OFK Sinđelić. Žuti karton: Mitrović (Jedinstvo), Danijel Stamenković (OFK Sinđelić).

JEDINSTVO: Mišić 7, Grozdanović 7 ( Đelić 6), Aleksov 7, Kostadinović 6, Đurokvić 6,5 ( Mitić-), Đorđević 8, Z. Stanković 8, Marković 6,5, Arsić 7, Stoiljković 6 ( Mitrović 7).

OFK SINĐELIĆ: M.Stefanović 6, Mitić 6, Radenković 6, Mišić 5 ( Ivanović -), Avramović 6,5, Mijatović 6, Savić 5, 5 ( S. Stefanović -), Rakoćević 6, Stanković 6 ( A. Stefanović-), Danijel Stamneković 6,5, Dejan Stamenković 6,5.

Igrač utakmice: Nemanja Đorđević

Pobeda Jedinstva nad Niškim „Orlićima“ izvojevana u drugom delu igre, ma da to prvo poluvreme nije obećavao. Prvi deo igre gosti su rešili u svoju korist, usto imali kontrolu na terenu, tako da se na odmor otišlo voćstvom gostiju iz Niša. „Orlići“ su prvi pogodak na utakmici postigli u 23 minutu preko kapitena Danijela Stamenkovića, idelano upošljenog od Rakočevića. Primio je loptu na ivici kaznenog prostora, ušao u kazneni prostor i rutinski svladao nemoćnog na golu domaćih Mišića, koji je pokušao da ukroti udarac ali je bio neuspešan.

U drugom delu utakmice potpuno druga slika na terenu, naročito ulaskom iskusnog u redovama domaćih Nenada Mitrovića, koji je povezao redove domaćih i napadi domaćih su postali pemanentna opasnost po gol golmana Milana Stefanovića. Igrao se 53 minut kad je nabolji pojedinac na uatkmci Nemanja Đorđević preciznim udarcem iskosa sa desne starene postigao izuzetno lep pogodak. Odluka o pobedniku usledila je u 65 minutu. Po levoj strani izvanredno je prošao Đorđević, još bolje uposlio Markovića, koji je prosedio do Mitrovića , koji je požrtvovanim padom sa nekoliko metara ispred gola gostiju, bio brži od golmana M. Stefanovića i poslao je u mebranjeni deo mreže. Vrena pobeda pogodovu posle tri uzastopna poraza domaćih i dobra najava da je kriza ovog tima prošlost.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print