JugSport.net

sportski portal južne Srbije

PROKUPČANKE SLAVILE NA RAZLIKU

Druga ženska odbokaška liga –Istok

PK RADAN – OK TOPLIČANIN 2:3

Lebane: Fiskulturana sala OŠ Vuka Karadzič. Gledalaca 50. Sudiski par Aleksandra Žižić(Leskovac), Dušan Matić(Vranje). Rezultat po setovima 22:25, 29:27, 25,:17,  19:25, 17, 19.

OK RADAN: A. Cvetković, J. Stajić, M. Stojković, Ić Nedeljković, Mniklić, J. Janković, S. Nikolić, M. Pešić, A. Trajković, I. Vojinović, Lj. Stojnaovič, M. Ilić, S. Stojanović.

OK TOPLIČANIN: V. Sarić, J.. Jovanović, A. Balović, k: Lazić, M. Jokanović, M. Kovačević, L. Nikolić, U. Tomić.

Dobra odbojkaška predstava u kojoj se pobednik nije znao do poslednjeg seta na ovoj utakmici, pa je tako i peti odlučujući set završen na razlikiku (17:19)  gde su pobedu slavile odbojkašice iz Prokuplja.

Prvi set gošće su rešile u svoju korst sa tri poena razlike( 22:25) i već tada se videlo da su ekipe ujednačene. Drugi set pripao domaćim odbojkašicama sa dva poena razlike (29:27) prvi put se u jednom setu igralo na razliku, ovog puta srećnije su bile domaće odbokašice.

Treći set ponovo dobijaju domaće odbojkažice osokoljene pobedom na razliku i predhodnom setu i povele su sa 2:1 u setovima. Međutim u četvrtom setu gošće su ponovo bilie bolje sa najvećom razlikom u jednom setu (19:25)pobedile i igrao se peti set  da bi se dobio pobednik.

U tom setu bila je rezultatska klackalica, rezultat se smenjivao u korist jedne ekipe, da bi na kraju gošće slavile na razliku 17:19 i tako zabeležile prvu poedu u prvom kolu ovogodišnjeg prvenstva, dok domaćinu ostaje žal za propuštenom pobedom, i revanširale im se za dobivenu razliku u trečem setu kad su i povele sa 2:1.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print