JugSport.net

sportski portal južne Srbije

JAGODINCI PREJAKI ZA LEBANČANE

Druga muška odbojkaška liga –istok

OK RADAN- OK JAGODINA 1:3

Lebane: Sala OŠ Vuk Karađdzić. Gledalaca 50. Sudiski par: Dušan Matić(Vranje)- Anđelina Žižiž(Leskovac): Rezultat po setovima: 25:22, 15:25, 14:25, 16:25.

OK RADAN: V. Janjić, L. Tasić. M. Stošić.A. Stevanović, M. Miljković, V. Stanković, I. Stanojević, N. Cvetanović, A. Stefanovć

OK JAGODINA: A. Nikolić, M. Mirčević, A. Radosavljević, V. Stojanović, N. Trifunović, A. Đorđević, N. Krtsić, D. Strugarević, A. Nikolić, J. Lukić.

Razlik au kvaitetu ekipa daleko na strani tima iz Jagodine, kojoj je saamo sebi dozvolio da u šrvom seetu (25:22) bude poražen, verovatno je shvatio lakoćemo.

U drugom setu su zaigrali kako znaju i umeju i izjednačili rezultat na 1:1 pobedivši čak sa 10 poena razlika. I u trećem setu ista slika na parketu gosti su ti koji dominiraju i taj treći set dobijaju čak sa 11 poena razlike( 14:25

Posedednji četvrti set takođe je pripao Jagodincima ito visokom razlikom od 9 poena 16:25 i tako poštuno zasluženo slavili u Lebanu u prvom kolu ovogodišnj lige. Sudiski par i u prvom i u drugoj utakmici na visini zadataka nije bilo primedbe na suđenje sa obe strane, znači proteklo je sve regularno.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print