JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Profi boks na Nišavskom keju

Niš:  Zahvaljujući pre svega agilnom predsedniku Bokserskog saveza Srbije Nenadu Borovčaniu i razumevanju lokalne smouprave u Nišu na čelu sa Gradonačelnikom Dakom Bulatovićem boks u Nišu se vraća na velika vrata.

BK Naissus se takmiči u Bokserkoj ligi Srbije na čelu sa trenerom i „alfa i omegom“ kluba Slobodanom Kostićem i prve godine takmičenja postigo je solidne rezultate. Pred početak Bokserskog prvenstva Srbije oktobra meseca Niš je  u subotu 30 avgusta 2019  orgaiztor Profesionale bokserske revije od 20 časova na anfiteatar keja pored reke Nišave  kraj sponenika legendranog pevača romskih pesama Šabana Bajranovića.

Organizatori su BK Naissus u sadanji sa BS Srbije i Balkan Boxing  a boriće se naši najbolji boric dve u ženkoj i pet borbi muškoj konurenciji. To su  naši najbolji bokseri  u Olipiskom i Profesionalnom boksu koji će nastupiće na spektakularnoj  bokserskoj  manifestaciji  Nisssus Boxihg Nighat 2019 god.

PAROVI BOKSERSKOG SPEKTAKLA :

ŽENE

Do 60 kg: Sara Marjanović— Marija Živković

Do 64 kg: Nina Stajković —- Marija Torlaković

MUŠKARCI

Do 60 kg: Nenad Momirski  —   Ranko Davidović

Do 69 kg: Petar Stošić    —-        Jasmin Ramić

Do 81 kg: Nikola Stevanović —  Kenan Penjić

Do 81 kg: Saša Milovec        —  Slavoljub Budeša

Do 88 kg: Darko Stanković  – Bojan Čestić

U cilju popularizacije boksa u Nišu ova profi revija bi trebalo da posluži za još veće interesovanje mladih da  se bave ovom plemenitom veštinom što govore reči Slobodana Kostića koji kaže:  Svi se nadamo da ćemo na reviji videti kvalitetne mečeve, koji će se dopasti ljubiteljima boksa u Nišu.  To je deo kvaitetnih naših boraca koje imamo u Srbiji.

Pozivam ljubitelje boksa da dođu u šro većem broju I tako ovu boksersku manifestaciju uveličaju na jedan dostojanstven način. Očekujmeo da će sva mesta biti popunjena I  da će  biti gledaoci zadovlji prikazanim borbama koje će biti predviđene ovog puta.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print