JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Nikola Milić nova akvizicija Svetlosti u borbi za opstanak

Nikola Milić, 27-godišnji dojučerašnji prvotimac Fk Žitorađa, od juče je i zvanično novo pojačanje Fk Svetlosti iz Badnjevca. Milić bivši omladinac Žitorađe i Rada, i već nekoliko sezona unazad standardni prvotimac Žitorađe dolazi u komšijski Badnjevac sa ciljem da mladoj ekipi Bojana Kostadinovića pomogne u borbi za opstanak u debitantskoj sezoni u Zoni Jug. Novajlija u redovima Badnjevca kaže: Juče sam odigrao prvu prijateljsku utakmicu za novi klub, dopada mi se ekipa, mladi su momci, sa par zaista jakih i iskusnih imena što me posebno raduje. Došao sam ovde kako bih svojim iskustvom pomogao ovim mladim momcima da se ostvari prevashodni cilj ove sezone, a to je opstanak. – rekao je Milić.

Nikola Milić u dresu Fk Žitorađa / foto: Facebook

Milića u igri posebno odlikuje brzina, dribling kao i dobar završni pas, što se čini se najviše fali ekipi Svetlosti, te će Milićevo prisustvo na terenu u mnogome pomoći dobrom navalnom redu Badnjevčana.
Posle šest sezona u redovima Fk Žitorađa, došlo je vreme za rastanak a Milić kaže da svojim dojučerašnjim saigračima želi sve najbolje u nastavku sezone.
Mojim saigračima iz Fk Žitorađa kao i upravi kluba želim sve najbolje u daljem periodu. Pre svega da ostvare glavni cilj ove sezone a to je ulazak u Srpsku ligu, za šta mislim da postoje realne šanse. Bilo je lepo prethodnih godina biti deo ovog kluba, ali posle 6 sezona došlo je vreme za neki novi početak. Hvala im na svemu, i uvek ću biti njihov navijač. – objašnjava Milić.
Iz uprave Svetlosti su potvrdili da je 27-godišnji Milić novi fudbaler Žitorađe, i da dolazi kao jedno od ozbiljnijih pojačanja u ovom prelaznom roku.

Priliku da se prvi put pokaže na terenu u zvaničnoj utakmici ovaj vezni fudbaler će imati za vikend protiv ekipe Polet Laplje selo u Kuršumliji, u okviru trećeg kola Zone Jug.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print