Drugi Letnji turnir u malom fudbalu

Bojnik: Sportski savez opštine Bojnik na čelu sa predsednikom Dejanom Arsićem i ove godine  je najavio početak drugog za redom otvorenog  Letnjeg turnira u malom fudbalu na kome pravo učešće mogu da uzmu sve Mesne zajednice  sa teritorije opštine Bojnik. Pravo nastupa za razliku od prošle godine imaju svi  timovi da u svojim redovima mogu da dovedu i neograničen broj igrača sa strane, ili registrovanih, ukoliko im budu potrebni da pojačaju ekipu sa kojom će da nastupe.

Ove godine  igraće se na još jednom terenu više u odnosu na prošlu godinu a to je u Mesnoj zajednici Kacabać. Letnja liga je tunirskog kartekera igraće se u svim Mesnim zajedicama, do finalne utakmice

Prijavljivanje ekipa je do 30 juna a za to su zaduženi predsednik Dejan Arsić koga možete dobiti na broj  telefona 060/ 062 0901, kao i kod sekretara  Mioša Aranđelovića koga možete dobiti na  na telefon 063/ 8727 419.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net