JugSport.net

sportski portal južne Srbije

PČINJA BOLJA OD „FENJERAŠA“

SRPSKA LIGA –ISTOK

PČINJA – SLOGA(LE)- 3:1

Rgovište: Gledalaca 250. Sudija: Dušan Savić ( paračin ) 7. Strelac: N. Arsić u 43, 87, Krtsić u 82 za Pčinju, L. Stanković u 31 min za Slogu. Žuti kartoni: M. Stošić. A Krtsić (Pčinja), Crveni karton: A. Mitrović (Sloga)

PČINJA: Mihajlović 7, Nedeljković 7, Stošić 7 ( S. Miljković -), N: arsić 7, Krstić 7,5 Veličković 7, Cvetković 7, Spasić 7, N. Arsić 8, Mitić 7 ( B. Đorđević-), Manasijev 7 ( Anđelković 7).

SLOGA: Janaćković 6, Cekić 6, S. Stanković 6, Ilić 6, Zdravković 6, Stanković, 7, Ristić 6,  Disić 6 ( Stamenković -), Anđelić 6, Stanojević 6, Mitrović 5,5.

Igrač utakmice: N. Mitić

Prvi deo utakmice gosti iz Leskovica I Pčinja odigrali su nerešeno. Prvi u voćstvo su došli gosti u 31 minutu igre , da bi domaći u 43 minutu uspeli da izjednače u samom finišu prvog dela sureta u 43 minutu i na odmor se otišlo bez pobednika, što je bilo malo iznenađujuće za domaćina, jer nije bio na visini svog kvaiteta koji poseduje.

U drugom delu stvar je došla na svoje  ali tek u samom finišu sureta najpre je Krstić u 82 minutu preokrenuo rezultat  u korist domaćina. Konačnih 3:1 delo je najboljeg pojedinca na utakmci N. Arsić u 87minutu i overio još jednu pobedu domaćina za vrednu pobedu.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print