JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Covid-19 je pobeđen predstoji oporavak

Posle 15 dana mukotrpne borbe sa opakim virusom Covid-19 i izolacije od 14 dana zdravstveno stanje je dobro, što bi se reklo stabilno i sada predstoji druga faza lečenja oporavak i obavezan prijem vakcine, što je bio moj lični propust, kako bi se još bolje bio siguran da je sve prošlo kako treba, i zaštitio  kao pacijent.

Prvo da se izvinem svim mojim sadanicima iz fudbalskih klubova koji mi šalju priloge za portal, recimo iz Zaječara, Bora, Negotina,Pirota, Kladova, Trgovišta, Vladičinog Hana, Paraćina,  Čuprije, Niša, Leskovca, i drugoh meseta , što nisam moga da objavim izveštaje sa njihovih utakmica koje su mi slali dok sam bio bukvalno u postelji. Nadam se da ćemo to nadoknaditi  u granicama svoje mogućnosati.

Drugo dugujem veliku zahvalnost  osoblju Doma Zdravlja u Lebanu koji su mi uvek pružili  adekvatnu mediscinsku pomoć  kad god sam im se obratio posebno dr. Dragani  dr.Zlati  i dr. Ivici i sestrama Olji i Gagi.

Ništa manje ne upućujem ni reči zahvalnosti dr. Infektologu Medicinskog centra u Leskovcu Vlastimiru Đokiću  i medicinskoj sestri Suzani Ivanović koji su  me zasta lepo primili i pomogli u lečenju i pravi su profesionalci u svom poslu , svojim ljubaznim i sručnim odnosom.

I na kraju se zahvaljujem Policiskoj stanici u Lebanu, koji su po službenoj dužnosti svakog dana proveravali dali sam kući, ali me i uvek pitali uz to dali mi nešto nedostaje  lekovi, hrana  i slićno.Gest za svaku pohvalu.

VELIKO HVALA SVIMA UZ SPORTSKI POZDRAV OD VLASNIKA NAJČITANIJEG SPORTSKOG PORTALA JUGOISTOKA SRBIJE.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print