Na Bazi podela na ravne časti

ZONA JUG

NEBESKI ANĐELI –JABLANICA 1:1(0:1)

Bujanovac: Baza jug. Sudija: danijel Trajković(Leskovac) 8. Strelci. Kostić u 87 za Nebeski Anćeli, Ibraimović u 30 za Jablanicu. Žuti kartoni: Nije bilo.

NEBESKI ANĐELI: Ma. Mitić 6,5, Ristić 6, Mladenović 6,5, Strahinjić-), Stojanović 6,5, Mil. Mitić 6,5, Ignjatović 6,5, (Kostić 7), Jović 6,5, Jovanović 7, Petrović 7 ( Stanimirović 6), Stojković 6, (Stevanović 6,5), Stošić 6,5.

JABLANICA: Miloš Mitić 7, Stošić 7, Zarić 7, Slavko Rajićević 7,5, Ibraimović 8, Jović 8, Stefan Rajčević 7, Ivanović 7, Paopvić 6, Savić 6, Palević 6,5.

Igrač utakmice David Ibraimović

Pored toga što imaju velike kako kadrovske tako i finansiske probleme fudbaleri Jablanice iz Medveđe  su i pored toga što su nastupli sa samo jedanaest igrača uspeli su da osvoje zlata vredan bod na gostovanju u Bujanovcu. Prvi deo utakmice rešili su u svoju korist pogotkom Ibraimovića u 30 minutu igre što je i bio rezultat prvog dela igre. U drugom poluvremenu domaći su napadali ali su gosti odolevali sve do samog finiša utakmice kada je rezervisa Kostić postigao pogodak i postavio konačan rezultat na utakmici. Podela na ravne časti a slađa polovina pripala je gostima iz Medveđe.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net