JugSport.net

sportski portal južne Srbije

MORAVA PONOVO FURIOZNA

ZONA JUG

SFK MORAVA – ŽITORAĐA 4:1 ( 2:0)

Vladičin Han: Gledlaca 250. Sudija: Dušan Miladinović ( Niš) 7. Strelci: Hristić u 9,  M. Stanković u 11.(KU) Živković u 86, Bogdanović za SFK Moravu, V. Kitanović ( autogol) u 75 za Žitorađu. Žuti kartoni: Đ. Mladenović , V. Kitanović ( Morava), V. Kocić ( Žitorađa).

SFK Morava : Aleksić  7, Đ. Mladenović 7, V. Kitanović 6, Novković 7, Stajić 7,5 ( M. Đorđević-), M. Stanković 7,5 ( Micić-), Šejić 8 ( Bogdanović 7), Hristić 7,5, J. Draško 7, Aleksić 7, S. Đorđević 7 ( Živković-).

ŽITORAĐA: Babić 6, M. Kitanović 6, Lučić 6, Petrović 6, Kocić 6,5, V. Stojanović 6, Dinić 6, Mitić 6, Todorović 6,5 , Arenijević 6.

Igrač utakmice Šejić

Morava je ponovo zaigrala kako zna i ume i visoko je porazalia kadidata za titulu prvaka, ma da su se gosti na gostovanju pojavili sa samo 11 igrača, bez klupe za rezervne igrače, dali su upitanju povrede i kartoni ili je nešto drugo.

Domaći su već u 9 mintu pogotkom Hristića najavili pobedu, koj anije nijednog trenutka nije dolazila u pitanju. Samo dva minuta kasnije M. Stanković je udvostručio rezultat, što je i bio rezultat prvog dela igre .

U drugom delu autogolom V. Kitanovića     gosti su smanjili prednost na jedan pogodak.

U samom finišu domaći su sa još dva pogotka napravili vidnu rezultatsku razliku od 4:1. Najpre je strelac bio Živković u 86 minutu, da bi u 90 minutu strelac bio poletarac Bogdanović koji je psotavio konačan rezultat i overio vrednu pobedu domaćina, koji su pokazali svoj kvalitet u igru, koji garantuje još bolju završnicu prvenstva u preostala dva kola do kraja prvenstva.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print