JugSport.net

16. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Polufinale za bokserske sladokusce

Lebane: Priča nevernih toma da od boksa ove godine neće biti ništa se nije obistinila. Na radost svih ljubitelja boksa u Srbiji mečevi polufinalnih sureta biće  održani krajem juna, dok revanši će uslediti početkom jula meseca. Tako da će ljubitelji boksa biti u prilici da sve ove mečeve kako prvog duela , tako i revanša vide na teliviziji ARENA-SPORT  u živo u večernjim terminima od 20 časova.

Prvi meč je na programu 27 juna kada će  u Valjevu snege odmeriti  BK Metalac i BK Loznica. Po mnogima to je finale pre finala, jer prošlogodišnji šampion Metalac će u duelu sa Loznicom biti u prilici da potvrdi prošlogodišnju titulu. Tako da će već na startu ljubitelji ove plemenite veštine biti u prilici da vide jednu kvaitetnu boksersku predstavu  ova dva kluba , koja i ove godine pretenduju na titulu prvaka   države Srbije. Samo dva dana kasine  27 juna u Beogradu snage će da odmeriti BK Radnički i BK Nassus iz Niša i biće to prilika dai jedan i drugi tim pokažu da su kadri da se u finalu  dostojno suprostave pobedniku iz duela između Medalca i Loznice.

Ubrzo će uslediti i revanš mečevi tako da je prvi revanš zakazan za 2 juli u Loznici gde će BK Loznica dočekati  šampiona Metalca i pokuašti da mu u revanšu u ukupnom skoru skine skalp titule prvaka za prošlu godinu. Jedno je sigurno da će u oba meča kako u Valjevu, tako i u Loznici  sevati na sve strane do konačnog pobednika u ova dva duela, koji se neće znati po svoj prilici do poslednjeg meča.

Samo dva dana tačnije 4 jula u Nišu će uslediti revanš između domaćina  BK Nassus i  BK Radničkog iz Beograda nekadašnjeg šapiona i tu treba očekivati takođe kvalitetnu boksersku priredbu i ko će na megdan pobediku prvog para.Dali će to biti domaći Nassus ili gost iz Beograda  u ukupnom skoru iz dva duela.

Za finale su predviđena tri meča. Prvi je zakazan 9 jula, drugi 12 jula i treći 16 jula.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print