Деманти Српске напредне странке Лебане

Српска напредна странка је апсолутно против било каквог кршења изборне воље, куповине гласова или присиле.
Као и обично „Југмедиа“ поново објављује неистините и нетачне информације. Људи који су наводно претили ромској породици и човеку чије је име познато само редакцији, нису активисти Српске напредне странке. Надамо се да ће, ако је претњи заиста и било, ти људи бити пронађени и процесуирани у складу са законом, јер је како се наводи, цео случај је пријављен полицији.

Нико није очекивао објективно извештавање портала „Југмедиа“, јер је једина њихова жеља да наштете Српској напредној странци и вођени тиме константно објављују непоуздане, непотврђене и половичне информације, као и да по устаљеном шаблону увек пишу у негативном контексту о Лебану и Српској напредној странци. То само говори колика је доза непрофесионализма присутна код „новинара“ овог портала.

Убедљива подршка народа и победа на сутрашњим изборима биће најбољи одговор на све лажне оптужбе и тврдње које су поједини спремни да подметну зарад личних инте

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net