JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Novi mandat Naprednjacima

Lebane: Kao na parlametranim  Izborima gde je ubedljivo pobedio SNS na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem tako i u Lebanu na lokalnim Izborima ubedljivu pobedu slavili su SNS na čelu sa poverenikom Goranom Jovićem i predsednikom opštine Ivanom Bogdanovićem.

Nakon završenog glasanja  i kada u sumirani svi rezultati ispred SNS u Lebanu svojim simapatizerima obratio se  poverenik Goran Jović koji je rekao: Znam da je bilo teško i da smo imali nepravdu sa neke druge strane, znamo šta se sve tamo radilo po biračkim mestima. A da smo pošteno radili to je tačno. Izašli smo poštenog srca nismo palaćali ništa, da na lice i obraz dobijemo glasove i da i dalje vodimo ovu opštinu. Sve ono što smo obećali trudićemo se da ispunimo, ne završaava se kapšanja , danas juče , ona se nastavlja. Mi ćemo da radimo na ono što smo pričali sa vama i dogovaraćemo se i dalje  radićemo za sve,  a pre svega za dobrobit naše dece

.Ono što je jako bitno da je SNS pobedila u Repubilci Srbiji,  kao i ono što treba da znate mismo posle dužeg vremena dobili poslanika u Skupštini Repubike Srbije.  Koji će zastupati interese Lebane ,Bojnika i Medveđe. Da zastupa  naše interese onako kako treba. Živelo naše Lebane. Mi nismo ovog trenutka osvojili većinu ali to ne znači da nećemo biti većina. Pobedili smo sa 4. 797 glasova, sa 500 glasova više nego kada smo prvi put pobedili, a imali smo 1.000 manje birača, to znači da smo, da smo mnogo više dobili glasova nego što smo imali prošli put.

Na drugom mestu je SPS sa 3.510 glasova, Inicijativa za Lebane 2.323 glasa, dr. Goran Janjić 788, SRS  sa 384 glasa, Jedinstvena Srbija 334 glasa. Ćestitamo i njima jer su oni koji žive odve u Lebanu i sa kojima ćemo se sretati, ma da ima ljudi koji su politiku stavili na prvom mestu. Ljudski je da se sretamo da popijemo kafu i da medju nama nema mržnje.  Ukupna izalznost je 12.418 birača na teritoriji opštine Lebane.  Izlaznost je 70 posto građana . Što znači da smo dali veliku podršku .  Ono što nas sleduje i pripada imamo 13 odborničkih  mesta zasada, 9 ima SPS, 6 Inicijativa, 2 dr Janjić i 1 SRS, bez mandata je Jedinstvena Srbija. Živela SNS. Živela opština Lebane.

Potom se obratio i nosilac liste na ovim izborima inače predsednik opštine Lebane Ivan Boganović rečima: Da se zahvali svima na podršci . Kao što vidite sve smo više i više , a što se tiče rezultata svi smo ne zadovoljni nego prezadovoljni, jer smo dali svoj maksimum. Znamo kava je borba bila,  idemo da razvijamo Lebane, za našu decu , za svu decu. Hvala još jedanput na podršci. Ja kao prvi na listi i kao naj odgovorniji,  tu sam  sa vama i borićemo se i narednih četri godina. Još jače, još bolje, još snažnije za Lebane i da se nađe na mestu koje mu pripada. Hvala svima na podršci, živeo Aleksandar Vučič, živela Srbija.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print