JugSport.net

20. april 2024.
sportski portal južne Srbije

PARTENON PODKLEKO U KURŠUMLIJI

DRUGA FUTSAL LIGA SRBIJE

 

KMF BELE CRKVE- KMF PARTENON 7;5 ( 3:3)

 

Kušumlija. Hala sportova . Gledalaca 1.000 Sudije: Ivan Stanković, Aleksandar Ranđelović i Miloš Grujić (svi iz Niša) 7. Strelci: M. Mijajlović u 12, S. Simić u 14, , N. Jovanović u 11, 36,D. Rakić u 27, M. Popović u 39, J. Jovanović u 40 za Bele Crkve, M. Ilić u 7 i 9, M. Marinković u 10, G. Milošević u 39 (autogol), Ž. Sokić u 40 za Partenon. Žuti kartoni: A. Tacković, S. Kokotović ( KMF Partenon).

 

KMF BELE CRKVE: A. Smiljković 7, M. Popović 7,5, D. Radosavljević 7, N. Jovanović 8, J. Jovanović 7,5, —- D. Miljković-, I. Lazić-), D: rakić 7,5, G. Milošević 6, I. Zdravković 7, M. Mijajlović 7,5, Đ. Milenković 7, S. Simić 7,5.

 

KMF PARTENON: Ž. Sokić 7, A. Tacković 7, Sk. Kokotović 7, M. Marinković 7, M. Ilić 8— B. Nađ 6, M. Spasojević 6, A. Oketić 6,5.

Igrač utakmice: Nikola Jovanović

Gost j eu Kuršumliji dopšutovao samo sa osam igrača , ali je pružio jak otpor domaćinu, koji j ena kraju bio bolji i zasluženo su bodovi ostali kući.

Međutim hladan tuš za sve domaće pristalice jer su gosti za deset minuta postigli tri pogotka i poveli sa 0:3, tako da se činilo da će slaviti pobedu n agostovanju u Kuršumliji. Međutim tako nisu mislili igrači domaćin na parketu i za preostalih deset minuta oni su bili ti koji su postigli tri pogodaka i na odmor se otišlo egal rezultatom 3:3 , što je i bilo naj pravednije. Gosti su u 7 9 minutu preko M. Ilića postigli dva pogotka , da bi u 10 minutu strelac trećeg pogoitka bioM. Marinković. Potom na sceni stupaju domaći strelci. Najpre u 11 minutu najbolji pojedinac na utakmici Nikola Jovanović postiže prvi pogodak za domaće. Minut kasnije u strelce se upisuje i M. Mijajilović, da bi u 14 minutu S. Simić poravnao rezultat na 3:3 i najavio još žešću borbu u drugom poluvremenu.

U drugom delu igre domaći u potpunosti preokreću rezultat u svoju korist 4:3 a strelac je D. Rakić. Gosti uz pomoć domaćeg igrača G. Miloševića u 34 minutu ponovo stižu do izjednačenja na 4:4. Potom slede dva pogotka domaćinh i potpuni preokkret u 36 golom najboljeg pojedinaca Nikole Jovanovića, da bi u 39 minutu bilo 6:4 a strelac je Marko Popović. U poslednjem mniutu igre po jedan pogodak na obe strane za konačnih 75 n autakmici strelac za domaće je J. Jovanovićč za goste golman Žarko Sokić.

Još jedna odična futsal partija igrača Bele Crkve i nova tri boda na kontu tima iz Kuršumlije.

V. STEVANOVIĆ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print