JugSport.net

sportski portal južne Srbije

LESKOVČANIMA PRIJA “STUDENJAK”

PRVA LIGA SRBIJE- PLEJ AUT

 

RADNIČKI (NB)- GFK DUBOČICA 0:1 (0:1)

Novi Beograd: Gledalaca 350. Sudija: Predrag Simić ( Užice9 7. Strelac: Djurković u 36 (autogol),. Žuti kartoni: Đurić, Stojanović. Ćurčić (Radnički), Savić ( GFK Dubočica).

 

RADNIČKI (NB): Đulčić 6,5, Nedeljković 6, Matejević 6,5, Nuredini 6,5, (Vasić 6), Škorić 7, Stojanović 6, (Vulin-), Đokuć 7, Ćurčić 6,5, Anikvulo 6, (Đurić 6), Kenedi 6,5 ( Velinov-), Djurković 7.

 

GFK DUBOČICA: Knežević 7,5, Ljubenović 7 ( I. Stojanović-), Stevanović 7, Savić 7, Račić 6, Milić 6, Đurić 6), Jovančić 7, Belić 7 ( Tolić-), Tomić 6,5, Ilić 7, Tasić 7 (Đorđević-).

Igrač utakmice: Knežević

Leskovčani ssu pevajući napustili “Studenski grad” na nOvom Beogradu, jer su minimalnom pobedom skoro osigurali opstanak u Prvoj ligi Srbije. Što nisu uspeli gosti domaći susami sebipostigli pogodak u 36minutu kada je Đurković u nameri da vrati loptu golmanu Đulčiću, on je nesmotreno reagovao i ona mu je prošla gkroz noge i završila u mrežu, što je izvalo radost gostiju, koji su do kraja utakmice znalačkom igrom uspeli da sačuvaju poklon pogodak i sa tim se vrate za Leskovac kao pobednici, koji u sledećem kolu na svom terenu dočekuju Mladost GAT koji ih je iznenadio u prvenstvu u Leskovcu, pa je prilika da im se vrati istom merom.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print