JugSport.net

18. april 2024.
sportski portal južne Srbije

PEDJA REŠAVA POBEDNIKA ZA ČETIRI MINUTA

ZONA JUG

 

OFK KOSANICA- JEDINSTVO (GS)- 4:3 2:2)

 

Kuršumlija: Gledalaca 300. Sudija: Stefan Golubović ( Aleksinac) 8. Strelci: V. Kocić u 13, M. Lapčević u 44, P. Mladenović u 52 i 56 min. (Kosanica), O. Mitrović 25, S. Stefanović 38, I. Trajković 49 ( Jedinstvo(GS). Žuti kartoni : D. Mijajilović, A. Radovanović, N. Timotijević ( OFK Kosanica)N. Janković ( JedinstvoGS).

 

OFK KOSANICA: N. Spalović 7, D. Mijajilović 7 ( N. Timotijević 6,5), U. Vukoičić 7, N. Milivojević 7, V. Kocić 7,5, ( A. Radovanović 7), J. Stević 7, P. Lazarević 7, B. Ilić 7, P. Mladenović8,5, V. Jovanović 7 ( U. Simić 7), M. Lapčević 7,5.

 

JEDINSTVO(GS): B. Aleksić 6, M. Cvetković 6 ( B. Dimitrijević 6, M. Novovcić 7, V. Stefanović 6 ( N. Janković 5,5), S. Marinković 7 ( S. Alipijević 6), O, Mitrović 7, I. Trajković 5,5, D. Blagojević 6, D. Stefanović 6, S. Stefanović 7, D. Dimitrijević 6

 

Igrač utakmice Predarg Mladenović

Domaći su do pobede došli teže nego što se očekivalo, ali su bili bolji za taj jedan pogodak i zasluženo na svom kontu uknjižili tri nova boda.

Domaći su prvi došli u voćstvo igraos e 13minut kada se iz odbrane prikarao V. Kocić i primorao na predaju po prvi put Aleksića. Međutim gosti se ne predaju i preokreću rezultat u svoju korist pogotcima mladog O. Mitrovića u 25 i S. Stefanovića u 38 minutu. Međutim domaći nisu dozvolili da gost ode na odmor sa golom prednosti pa su u 44 minutu poravnali rezultat preko brzonogog M. Lapčevića i tako se na odmor otišlo sa egal rezultatom, što je i bilo najpravednije.

U drugom delu sve je rešeno za četiri minuta koliko je bilo dovoljno da se otrgne pažnje gostujuće odbrane Predrag Mladenović i za to vreme postiže dva gola najpre poravnjava rezultat na 3:3 da bi potom i drugim golom u 56 minutu na 4:3 i tako svom timu doneo nova tri boda na njihovom kontu.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print