JugSport.net

sportski portal južne Srbije

LEBANČANI BOLJI OD GORNJOSTOPANJČANA

JEDINSTVO(GS)- RADAN 1:4 ( 0:1)

 

Gornje Stopanje: Gledalaca 100. Sudija: Žarko Dimitrijević ( Leskovac) Strelci Blagojević u 55 za Jedinstvo, Aleksić u 20, Živković u 65, Anđelić u 70, Ilić u 74 za Radan.

 

JEDINSTVO: Aleksić, Cvetković, Ristić, Trajković, Alepijević, Marinković, Mitrović, Trajković, Blagojević, S. Stervafović, V. Stefanović. Igrali su još Đorđević, Stefanović, Ristić, Janković, Novović, A. Janković, Mijalković, Adzić, S. Đorđević

 

RADAN: Babić, Stoiljković, Cvetković, Krstić, Milošević, Stevanović, Stošić, Dojčinović, Aleksić, Kostić, Anđelić,. Igrali su još: Živković, Ilić, Petrić, Smiljković, Grozdanović

 

U prijateljskom odmeravanju snaga dva sportska prijatelja iz iste zone takmičenja zasluženo je pripao gostima iz Lebana , koji su naročito u nastavku susreta bili bolji tim od domaćina. Prvi deo susreta gosti su rešili u svoju korist pogotkom Aleksića dojučerašnjeg igrača domaćeg sastava, i sa tim rezultatom se otišlo na zasluženi odmor.

U drugom delu susreta treneri jednog i drugog tima izmenjali su dosta svojih igrača ali kvaitet igre nije pao. Domaći su u 55 minutu preko Blagojevića iz slobodnog udarca poravnali rezultat.

Gosti deset minuta kasnije preko Živkovića po drugi put došli u voćstvo, da bi samo pet minuta kanije Anđelić povećao tu prednost na dva pogotka za goste. Konačnih 1:4 usledili su pogotkom rezerviste Ilića u 74 minutu, tako da do kraja nij ebilo golova, ali je bilo nekoliko šansi i pred jednim i pred drugim golom. U redovima pobedničkog tima svi su pružili svoj maksimum ali su se ispred svih istakli Anđelić, Smiljković i Aleksić .

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili