JugSport.net

sportski portal južne Srbije

USPEŠNA REVIJALNA UTAKMICA “VUČICA”

Vučje: U organizaciji kluba u subotu prvog dana vikenda odigrana je Revijalna utakmica između bivših , sadašnjih i budućih fudbalerki Vučica.

I ako smo to organizovani na brzinu kaže predsednik Ranđelović ugovorili odaziv ( zbog klupskih obaveza i zabarana) nije bio na očekivanom nivou , ali je sve ipak bilo onako kako smo zamislili.

A tim je bio sastavljen od bivših fudbalerki kojima smo priključili buduće fudbalerke a B tim su činile sadašnje fudbalerke . Rezultat nije bio u prvom planu, ali su se i jedna i druga ekipa potrudile da i najprobirljivije ukuse zadovolje, pa je tako recimo Jelena Petrović posle duže pauze podsetila na svoje najbolje dane, davala prelepe golove, Danica Kostić podsetila nas je kako je to divno kada ima loptu u nogama, sa bezbroj rešenja , lucidnost. Anđela Stojković nepremostiva prepreka napadačima. Pokazala je kako je to prelepa igra glavom. Jelena Pešić unela je nepohodnu živost u ekipi na oduševljenje i iznenađenje svih prisutnih.

Nisu ostale dužne ni sadašnje generacija , lepo konbinovanje, lepi golovi, odlične akcije kolektivno igranje i na kraju radovanje svih zbog pobede Vučica. Ova revijalna utakmica nastavlja Ranđelović pokazala je da smo na dobrom putu i da spremno očekujemo prvu utakmicu u prvenstvu.

Jedna zanimljivost i potvrda da se vodi računa o svemu je ta da se u dve suprostavljene ekipe Vučica , na jednoj strani našla mama Jelena Pešić a na drugoj ćerka Maja Pešić . Za sledeći vikend je generalna proba kada nam u goste dolaze naši sportski prijatelji iz Niša ŽFK Mašinac , i biće to prilika da vidimo šta smo dosad uradili u poripremnom periodu. Koristim priliku da pozovem na kraju sve roditelje, ljubitelje ženskog fudbala da dođu i pogledaju jednu lepu utakmicu dva istinska i prava sportska prijatelja sa ponosom je istakao na kraju predsednik Ranđelović.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print