JugSport.net

sportski portal južne Srbije

“VUČICE” POJAČAVAJU KONKURENCIJU

Vučje: U sklopu svog obećanja da ćemo posle turbulentne 2023 gosine(gde smo pustili 9 fudbalerki u Lavice i Mašinac kaže na početku predsednika Ranđelović rešili smo pojačati i stabilizovati klub i predsednik kluba kluba je saopštio nove vesti za naš portal.

Vučicama su pristupile Aleksandra Kostić (2010) Lena veljković (2010)i Iva Petković (2011 )sve tri iz ŽFK Rosulja iz Vlasotinca.

Takođe moramo pomenuti i nove mlade fudbalerke koje su nams epriklučile našem timu a to su: Ljubica Nikolić (2012)i Nana Stanković ( 2012) koje će svakako pojačati konurenciju u timu koji nastupa u razvojnu ligu.

Najveće pojačanje nam je maja Pešić ( 2008) koja se samo posle 6 uspešnih meseci provedenih u Mašinac iz Niša vraća u svoj matični klub “Vučice”. Uz postojeći kadar koji imamo Dana, Nadja, Jovana, Petra, Andjela, Natalija, Sara, Teodora, Sara, Petra, sa nadolazećim mladim fudbalerkama Milica ( 2013), Andrea (2012) i Monika (2013)Maja 2014 Daria ( 2015) … biće ŽFK Vučice opet one koje će se pitati o svemu u RIS.

Posle dvadesetak teških treninga, par odigranih utakmica mogu pohvaliti sve fudbalerke i trenera koji sus sve postavljene zadatke obavile uspešno , uprkos problemima vezanih za bolest gotovo 60% fudbalerki.

Sa nestrpljenjem očekujemo Konferenciju klubova 23.02. 2024 godine kada ćemo saznati kada prvenstvo počinje , i kada ćemo videti da li sve predhodno izneseno ima dobru podlogu. N akraju bih se zahvalio najčitanijem sportskom portalu JUGSPORT.NET i vlasniku Vukašinu Stevanoviću koji je u nama još pre 8 godina prepoznao iskrene saradnike i do dana današnjeg sarađujemo.

Na kraju je Ranđelović rekao: “MI NISMO NI VELIKI NI MALI IZABRATI “VUČICE” IZBOR JE PRAVI”.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili