JugSport.net

sportski portal južne Srbije

SVRLJIŽANI SPREMNI ZA START

Svrljig : Pripreme za prolećni deo prvensttva ulaze polako u završnoj fazi, preostalo jue da se odigraja još neka kontrolna utakmica i d a se spremno dočeka start prvenstva u Zona centar kada FK Svrljig u prvom kolu dočekuje Bukovik iz Ražnja. Kompetan tok dosadašnjih priprenma obavljen je u Svrljigu , veći brfoj igrača je napustilo redove “plavih” a umesto njih došla su adekvatna pojačanja , tako da je zimski prelazni rok u Svljigu bio prometan, bilo je i odlaska i dolaska.

Redove Svrljiga napustili su: Lazar Đokić, (Rudar), Đorđe Cvetković ( Proleter DV), Nemanja Cander ( Napredak (AL), Bogdan Cudić ( Lužnica), Mladen Radenković (Naša krila-Belotinac).

Novajlije u timu iz Svrljiga su: Dimitrije Petrović, David Stojanović, Nemanja Marković ( Timočanin), Luka Marinković, (Trebić), Viktor Stanković (Bukovik), Nemanja Ilić iz omladinskog pogona priključen prvom timu.

Što se tiče pripremnih utakmica Svrljig-OFK Niš 0:0, predstoje Radnički (Knez selo)- Svrljig, Mladost(Batušinac)- Svrljig, Svrljig – Rajko Mitić, i generalka Svrljig – OFK Knaz.

O pripremnom poeriodu i očekivanja u prolećnom delu prvenstva”alfa i omega” kluba Aleksandar Mentović kaže: Pripreme protiču u najboljem redu , radi se dobro , verujem da ćemo prolećni deo prvenstva dočekati spremni sa Bukovikom iz Ražnja. Što se tiče igračkog kadra , smatarm da smo na proleće jači nego što smo bili jesenas, dosata je igrača otišlo ali je zato i došli kvaltetna pojačanja. Kontrolne utakmice ća nam poslužiti za uigravanje tima i najbolji će dobiti mesto u prvoj postavi privilegija neće biti. Svesni smo reorganizacije sve četiri zone pa i naše pod patronatom FS RIS-a i sve ćemo učiniti da i iduće prvenstvo igramo u zoni sa 12 klubova koliko će brojati.

 

U ime naj čitanijeg sportskog portala jugoistoka Srbije JUGSPORT.NET ne preostaje nam ništa drugo nego da ovom uzornom fudbalskom kolektivu poželimo pre svega uspešan završetak priprema , kao i mnogo bolje igre na proleće nego jesenas kako bi sačuvali status zonaša. SREĆNO!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print