JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Orlići“ očerupani u Bošnjacu

Bošnjace : Gledalaca 200.  Sudija: Jovan Đorđević(Vranje) 8. Stelci:M. Stanković u 1 i 45, Trajković u 64 za OFK Sinđelić. Žuti kartoni: Mitić, Stamenković ( OFK Sinđelić) . Crveni karton: Milošević (Jedisntvo) 85 min.

Jedinstvo: Stošić 6, Smiljković 7 ( Aleksov-), M. Stanković 8,5, Stojanović 7, Grujić 7,5, Marković 7,5, N. Arsić 7, Stoiljković 7 ( Mitrović-), Dodić 7 ( M. Kostić-), Milošević 7, M. Arsić 7.

OFK SINĐELIĆ: M. Stefanović 6, Ristić 6,5, Cvetanović 5 ( Radenković 6), Jović 7, Trajković 7, Mitić 6, A. Stefanović 6, Sekulić 5 ( Milić  6), Aveamović 6, Mašić 6 ( Arsenović-), Stamenković 6.

Igrač utakmice Stanković

Pomalo neočekivano vredna pobeda domaćeg sasatava u igri sa favorizovanim gostima iz Niša, koji ni izbliza nisu prikazali kvaitet igre koji se od njih očeivao. Nadigrani su u svim elemtima fudbalske igre, posebno kad je reč o borbenosti i htenju  da  se dođe do vredne pobede.

Već iz prvog napada  igrači domaćeg sasatava su  postigli pogodak . Sa desne starne izvanredno je centrirao Marković. Na drugu stativu još bolje je skočio i odličnim udarcem glavom smetio loptu pod samu prečku nemoćg golmana Stefanovića Marko Stanković

Sve do posednjeg minuta prvog dela igre ništa se značajnije nije događalo ni pred jednim ni pred drzgim  golom, kada je  usledilo udostručenje rezultata za domaćina. Strelac je ponovo Marko Stanković ponovu udarcem galvom na asistenciju kao kod prvog gola Markovića, samo što je ovog puta bilo sa suprotne strane. Sa tim rezultatom se otišlo na zasluženi odmor.

U drugom delu sureta gosti iz Niša su imali više od igre. Krenuli su na sve ili ništa što im je urodilo plodom u 64 miuntu a strelac je Trajković takođe udarcem glavom kada se našao u gužvi pred gol domaćeg sasatava, posle jdena nabačene lpte nejgovih saigrača sa leve starne terena za igru.

Do kraja utakmice beležimo još po jednu stroprocentnu prilika za promenu rezluata na obe starne po jednu. Najpre je u 73 mintu P. Mitić izvrednimn udarcem  sa nekih dvadesetak metara uzdrmao prečku golmana Stošića.  Samo tri minuta kasnije u koloslanoj prilci se našao Stoiljković  kada je sa distance uputio udarac ali je goman gostuju bio odlično postavljen u odbranio udarac.

U posednjim minutima igre domaći su ostali sa igračem manje , jer je zbog drugog žutog kartona u svlačionici pre vremena morao Milošević, ali su domaći i sa igračem manje uspeli da saćuvaju minimalnu prednost stečenu u prvom delu igre.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print