JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Anbicije Druga košarkaška liga

Medveđa: Pod dirigentskom palicom trenera Siniše Stošiča i njegovog  pomoćnika Dragana Miletića košarkaši Jablanice iz Medveđe, članovi Prve Srpske regionalne lige istok, koji su u prošlom nezavršenom prvenstvu zauzeli drugo mseto saistim brojem bodova, i tako ostali bez svog cilja plaman u Drugu ligu Srbije, marljivo se epripremaju već mesec dana za start prvenstva koje je zakazano za početak oktobra. Jabalnica je u prvom kolu slobodana, pošto je u njihovoj grupi sedam timova .Jer  je liga podelejna u dve grupe   po sedam timova, potom će se igrati plej of za dobijanje prvaka., sve iz razloga pozante pandemije virusa korona.

Medveđani ove godine žele sam vrh tabele i sve je podređeno tom  cilju, pa su redove svog kluba pojačali sa nekoliko igrača. Uz to da u klubu više nisu iz prošlog prvenstva Nikola Andrejević koji će po svoj prilici prestati sa aktivnim igranjem, a boje kluba više ne brane Jovan Rakić i Petar Đorđević. Pojačanja su plejmejker Filip Luković, Dimitije Aranđelović i Cekić. Tako da uz prošlogodišnji sastav pojačanja će biti  motiv za još bolje rezultate i ostavrivanju cilja ovog kluba. Dosada su odigrali tri pripremne utakmice sa Zdravljem, Moravom iz Vldičinog hana i Vlasotincem. Tako da će spremno dočakati start prvenstva, štose i pokazalo na ove tri odigrane utakmice.

Pandemija korona virus diktiraće  u kavom će se anbijentu igrati  prvenstvo, kaže predsednik kluba Kosta Perišić,  i zato je i podeljeno u dve grupe.Uprava kluba na čijem smo čelu ja i Miloš Draškovićkao sportski direktor ponovo smo zasukali rukave i krenuli u rad  da košarkašima omogućimo što bolje ulsove kako za treninge tako i za odigraavnje utakmica.

Povrenje smo ponovo ukazali istom stručnom štabu,jer u njih imamo izuzetno povrenje, jer je reč o dva dobra trenera , koji takođe međusobno imaju odličnu saradnju  kako na treninzima tako i na utakmicama.Naravno reče je o Siniši Stošiću  iz Leskovca i Draganu Miletiću iz Medveđe  jer obojica imaju izasebe  dobru igračku karijeru kao košarkši.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print